Wat zijn engelen getallen?

3 juni 2022
456
Engelen getallen

Een apart nummerbord op een auto dat voor bij rijd, een huisnummer dat uniek is of een dubbel getal op je telefoon zoals 22:22? Het zijn engelen getallen, maar wat wordt hiermee bedoeld en wat betekenen ze? We gaan het allemaal voor jou op een rijtje zetten. Zo kun jij ook begrijpen waar Engelen getallen over gaan en wat deze betekenen.

Eerst een aantal kloktijden voor jou uit gelegd.

 • 11:11: Geef negatieve gedachten geen kans, ze verbruiken te veel energie.
 • 12:12: Geef niet op!
 • 13:13: Laat het los!
 • 14:14: Maak je geen zorgen en verspil geen energie en tijd aan negativiteit.
 • 15:15: Je wens zal snel in vervulling worden gebracht.
 • 16:16: Niet focussen op materiele dingen.
 • 17:17: Je bent goed op weg. 
 • 18:18: Positieve gedachten brengen je veel meer energie.
 • 19:19: Je moet je hart volgen.
 • 20:20: Geduld wordt beloond, wees geduldig.
 • 21:21: Waarschuwing om positief te blijven.
 • 22:22: Alles komt goed
 • 23:23: Je gaat snel goed nieuws ontvangen

Hoe zijn engelen getallen ontstaan?

Numerologie is een eeuwen oude wetenschap dat de laatste jaren weer erg populair is geworden. De getallen leer is voortgekomen uit zeer lange en belangrijke studies in het verleden. Deze studies laten veel zien over de relatie tussen mensen en onzichtbare en mysterieuze gebeurtenissen en getallen. Bijvoorbeeld een geboortedatum wordt gezien als een blauwdruk voor een pasgeboren baby. Hieruit kun je dan al aflezen wat het belangrijkste levensdoel van de pasgeboren baby zal zijn en hoe het leven er uit komt te zien. Dit is ook terug te zien met een kentekenplaat van een auto, je bankrekeningnummer en zelfs een huis en telefoonnummer.

Lees ook:  Wat is te zien in de Shakespeare Globe Theater in London?

Engelen getallen bevatten een bepaalde trilling en energie. Deze energie is de basis voor al dat er is en er zal zijn. Door middel van dit niveau en vibratie van de engelen en hun getallen is het voor hun mogelijk  om werelden te scheppen. Doordat ieder getal een eigen trilling en frequentie heeft is het voor de engelen mogelijk om boodschappen te versturen. Je kunt het een beetje vergelijken met radiogolven die vanuit de zender naar de ontvanger gaan.

Aanwezigheid van engelen om je heen  

Als je dagelijks dezelfde getallen op willekeurige plekken tegen komt, dan kun je er vanuit gaan dat dit een boodschap voor je is. De engelen proberen je dan iets duidelijk te maken en je steun en kracht aan te rijken. Ook kunnen engelen je op deze manier laten weten dat je juist iets heel goeds hebt gedaan. Ook kunnen deze boodschappen bedoeld zijn om je nieuwe energie te geven zodat je weer nieuwe moed vind om verder te gaan, dingen af te sluiten of om jezelf te helen.

Engelen getallen herkennen

Stel jouw favoriete of levensnummer is 5, dan zul je altijd de aandacht hebben liggen op dit getal of alles waar een 5 in zit. Als je in een bepaalde periode veel achtereen volgende getallen reeksen tegenkomt zoals 555 is dit een teken dat engelen om je heen proberen om met jou in contact te komen. Door middel van deze cijfers proberen de engelen met je te communiceren en jou een boodschap achter te laten. Alles is daarin zoals het zou moeten zijn en het zou verstandig en raadzaam zijn hier niet van weg te duiken, maar het te omarmen en de adviezen en boodschappen die je van jouw engelen krijgt op te volgen zodat ze je kunnen blijven helpen.

Lees ook:  Fenna | De gelukkige huisvrouw

De basisgetallen

 • 0 staat voor een nieuw begin
 • 1 staat voor doelgerichtheid en bestemming
 • 2 staat voor de voorbereiding en het werk voordat je kunt oogsten
 • 3 staat voor vertrouwen in de loop der dingen
 • 4 staat voor vragen om hulp en steun
 • 5 staat voor hectiek en veelheid
 • 6 staat voor het scheppen van evenwicht
 • 7 staat voor spirituele ontwikkeling
 • 8 staat voor overvloed
 • 9 staat voor voleinding en begin

Door het bekijken van deze getallen in een getallen reeks kun je voor jezelf een beetje op een makkelijke manier ontcijferen waar deze getallen boodschappen van onze engelen door ontstaan. Als je deze basisprincipes een beetje zou bestuderen en hiermee zou oefenen zul je toch al snel zien dat veel boodschappen die in de getallenreeksen schuilgaan werkelijk waar zijn en ook zullen uitkomen. Ook kun je voor jezelf een beetje onderzoek online doen om hier beter in te worden en deze boodschappen makkelijker leren te begrijpen. En een laatste advies van ons, blijf altijd goed om je heen kijken.

De Wet van Aantrekking en Engelengetallen

De Wet van Aantrekking stelt dat je positieve energie uitzendt en in ruil daarvoor positieve dingen in je leven aantrekt. Het is als een soort kosmische bestelling bij het universum. Engelengetallen kun je dan zien als kleine knipogen van het universum om je te laten weten dat je op het juiste pad zit. Hoe? Door herhaalde getallen die je overal om je heen begint op te merken, zoals 111, 222, 333, enzovoort. Het is alsof de engelen je een geheime boodschap sturen. Dus, als je die getallen steeds vaker begint te zien, weet dan dat het universum je iets probeert te vertellen en dat je op het punt staat iets geweldigs te manifesteren. Blijf positief en laat die goede vibes stromen, want wie weet welke magie er op je wacht!

Lees ook:  Geborduurde bloemkunst siert de straten van Spanje

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings