Webshop

Lichtjes in een glazen pot op zonne-energie

€ 34 incl. btw

De Consol Solar Jar of Sunwecky is een lamp die draait op zonne-energie. In het deksel van deze doorzichtige weckpot is een klein zonnepaneeltje verwerkt. Zo kan de lamp overdag goed opladen en heb je er ’s avonds tot wel 12 uur plezier van. Je zet de vier Ledlampjes van de Consol Solar Jar aan/uit met de magneetbeugel van de weckpot. Het licht is zo goed dat je zelfs erbij kunt lezen.

De Consol Solar Jar komt uit Zuid-Afrika. Hier wordt de lamp gebruikt om ’s avonds te kunnen leren, lezen of als alternatief als er helemaal geen stroom is. Een deel van de opbrengst van de lamp gebruikt om Zuid-Afrikaanse kinderen een lampje te geven die er zelf geen kunnen betalen.

Je kunt de weckpot vullen met iets leuks, zoals zand en schelpen, een beeldje of bloemen. Omdat je de lamp zo persoonlijk kan maken, is het ook erg leuk om iemand cadeau te doen. De Consol Solar Jar is een echte sfeermaker en heel duurzaam.

Je krijgt een jaar garantie op de Consol Solar Jar. De Consol Solar Jar kan wel tegen een beetje water, maar niet tegen een flinke regenbui. Gemaakt van glas, zonnecellen en vier ledlampjes. Hoogte 22 cm, inhoud weckpot 1 liter.

Bestel product

Gerelateerde producten

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings