Sinterklaas gedichten verzinnen? Wij helpen je op weg!

40 VIEWS
Sinterklaas gedichten verzinnen? Wij helpen je op weg!

De decembermaanden komen steeds dichterbij en dat betekent dat Sinterklaas ook bijna met zijn Stoomboot Nederland binnen vaart. Het aantal weken tot pakjesavond neemt af en het kopen van cadeaus met bijpassende Sinterklaas gedichten is niet meer langer uit te stellen. Het verzinnen van een Sinterklaas gedicht is misschien nog wel het lastigste van de decembermaand en daarom helpen wij je verder. In deze blog vind je allerlei verschillende Sinterklaasgedichten die jou verder helpen bij het maken van je surprise!

 

Sinterklaasgedicht voor iedereen

Wanneer je met een groep mensen een surpriseavond organiseert kan het voorkomen dat je voor iemand een surprise moet maken waarvan je niet zo goed weet wat hij of zij leuk gaat vinden. Het geven van een cadeaubon is dan ook een goede manier om iemand op te winden. Zo kan diegene zelf iets uitzoeken naar smaak, want wat jij leuk vindt is toch maar bijzaak. Bij zo een cadeaubon hoort natuurlijk wel een bijpassend gedicht, dat is tenslotte bij een surprise wel verplicht.

sinterklaasgedichten

sinterklaasgedichten

Grappige Sinterklaasgedichten

Niet veel mensen vinden Sinterklaasgedichten maken een leuke bezigheid, dat het niet makkelijk is is wel een feit. Daarom wil je er zo snel mogelijk af te zijn. Wat humor tussendoor is dan altijd wel fijn.

Lees ook:  Men Moet | Toon Tellegen

sinterklaasgedichten

sinterklaasgedichten

Sinterklaasgedichten voor vrouwen

Vrouwen hebben altijd veel cadeau wensen, het zijn dan ook het ingewikkeldste soort mensen. Je weet in ieder geval zeker dat je niet bang hoeft te zijn dat je niet weet wat je moet kiezen. Zo kun je je helemaal in het gedicht verliezen. Een paar voorbeelden van gedichten kunnen geen kwaad, het valt tenslotte niet allemaal in je eigen straat.

sinterklaasgedichten

sinterklaasgedichten

 

Sinterklaasgedichten voor mannen

Mannen zijn vast niet zo lastig, ze vinden altijd alles wel goed. Ze hebben niet wensen zoals vrouwen in overvloed. Je doet het al goed met een lekkere geur of desnoods voor in de avond een lekkere likeur. Voor een gedicht is het wel leuk om moeite te doen, een surprisecadeau geef je tenslotte niet zomaar in een schoen.

sinterklaasgedichten

sinterklaasgedichten

Sinterklaasgedichten voor kinderen

Sinterklaas is echt een kinderfeest, voor volwassene is de beste tijd dan ook geweest. Voor kinderen is Sinterklaas dan ook het feest van het jaar en zorgt voor echte sensatie. Wat inspiratie voor een leuk sinterklaas gedicht voor kinderen zorgt dan ook voor de beste creatie.

sinterklaasgedichten

sinterklaasgedichten

Vind je dichten toch leuker dan je dacht? En kan je niet wachten tot volgend jaar december met Sinterklaas en zwarte piet? Toon Hermans heeft een paar mooie dichten, zo kun jij het gemis en de pijn verlichten.

Lees ook:  Wat dichter Martin Bril ons leert over de ware kunst van het leven

MEER INSPIRATIE

De 10 leukste poëzie versjes
Gedicht over zwangerschap
Gedicht: Dansend kind
Gedicht: Blauwtje