Zorgeloos verhuizen, zo doe je dat!

28 april 2021
245
verhuizen naar spanje

Een verhuizing is erg spannend, maar natuurlijk ook hartstikke leuk. Het is een dag waarop je afscheid neemt en tegelijkertijd een nieuw begin aangaat. Omdat een verhuizing een belangrijke dag in je herinnering zal zijn, is het fijn als je er écht van kunt genieten. Maar zorgeloos verhuizen, hoe doe je dat?

Vraag om hulp

Wees niet bang om je beste vrienden, familie of misschien wel collega’s op te trommelen. Met een verhuizing kun je namelijk zeker wat extra handen gebruiken. Zorg ervoor dat je van tevoren duidelijke instructies klaar hebt liggen, zodat je iedereen een taak kan geven. Hoe meer mensen komen helpen, hoe belangrijk het is dat iedereen weet wat van hem of haar wordt verwacht. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om bijvoorbeeld de hulp van verhuisbedrijf Amstelveen in te schakelen, zo ben je verzekerd van hulp door échte professionals.

Plannen, plannen, plannen

In het geval van een verhuizing is een goede planning echt het halve werk! Door lijstjes te maken van alle dingen die geregeld moeten worden creëer je overzicht en rust in je hoofd. Je kunt ruim van tevoren al beginnen met spullen inpakken die je niet vaak gebruikt. Een verhuizing is de perfecte gelegenheid om te ‘ontspullen’. Neem alleen de spullen die je daadwerkelijk gebruikt mee naar het nieuwe adres. Als de verhuisdag dichterbij komt, is het zinvol om een gedetailleerde planning te maken. Neem er rustig de tijd voor om deze planning te maken, zodat je zeker niks over het hoofd ziet. Met een strakke en realistische planning kun je zorgeloos en stressvrij verhuizen.

Lees ook:  Logeren in de slaapkamer van Vincent van Gogh

Geniet van het moment

Verhuizen is een belangrijk moment in je leven, dus zorg ervoor dat je geniet. Het heeft geen zin om de hele periode van het verhuizen gestrest rond te lopen. Laat los wat je niet veranderen kan en focus op het maken van een goede planning. Zijn jouw vrienden en familie zo aardig geweest om je te komen helpen? Zorg er dan voor dat ze zich gewaardeerd voelen. Verwen ze met genoeg drankjes en hapjes, zodat ze zich goed verzorgd voelen. Het is ook leuk om een camera in het huis neer te leggen, zodat iedereen foto’s kan maken. Zo heb je een fototoestel vol met leuke herinneringen aan de dag. Zijn jullie helemaal klaar? Zet dan de barbecue aan of laat pizza bezorgen, sla wat flessen wijn of bier in en maak er een gezellige avond van! Dan heb je de housewarming ook meteen weer gehad.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De twaalf Olympische Griekse goden en godinnen

Handige tips voor het onderhouden van je eigen groente in de tuin

Welke bezienswaardigheden in Londen zijn er gratis?

De kracht van creatieve dagelijkse rituelen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings