Zo zien de Melkweg, meteoorregens en vallende sterren eruit vanuit de cockpit

30 mei 2017
321

Sales Wick, piloot voor Swiss Airlines, vliegt de hele wereld over. Vanuit zijn plek in de cockpit heeft hij onder andere uniek zicht op de aarde en zeeën onder hem. Maar wat misschien nog wel mooier is, is de hemel boven het vliegtuig. Om dat te laten zien maakte hij tijdens een van zijn vluchten onderstaand filmpje van de Melkweg.

"De uitdaging is om de sluitersnelheid zo hoog mogelijk te houden voor haarscherpe beelden. Op de grond het allemaal heel anders dan in de lucht", aldus Sales.

Over deze vlucht schrijft hij: "Vanavond wordt een bijzondere nacht. Het is een van de weinige nachten waarbij je ontelbare vallende sterren in de lucht kan zien. Komend van sterrenbeeld Perseus, zal deze meteoorregen ons door de nacht leiden."

Gedurende het filmpje zie je dat de piloot de bewoonde wereld steeds verder achter zich laat en de duistere nacht van de Atlantische Oceaan in vliegt, waardoor de Melkweg extra goed zichtbaar wordt.

Als je heel goed kijkt, zie je inderdaad veel vallende sterren.

Nog zo'n indrukwekkend filmpje van de sterrenhemel waarbij je de bewegingen van de sterren in zo'n 16.000 foto's kan zien vind je hier.

Via Mixed Grill en BeyondClouds
Lees ook:  De bladeren van deze bloemen lijken net op de Melkweg

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings