Zo organiseer je een Hawaii themafeest

8 juni 2023
870
Hawai feestje

De zomer is er weer! Ben je van plan om een feest thuis te organiseren en ben je nog op zoek naar een leuk thema, overweeg dan een Hawaii themafeest. Het is het perfecte thema voor een feest tijdens de zomermaanden en ideaal om in je tuin te houden. Om te zorgen dat het een geslaagd feestje wordt delen we hieronder een aantal handige tips.

Uitnodigingen in stijl

Voordat het feest los kan barsten is het belangrijk om te weten wie je gaat uitnodigen. Het kan handig zijn om van tevoren te peilen wie op welke datum kan. Dit kun je bijvoorbeeld doen door gebruik te maken van ‘datumprikker’. Zo kun je meteen zien op welke datum de meeste gasten kunnen, immers hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Weet je inmiddels wie er allemaal komen dan kun je beginnen met het maken van de uitnodigingen. Verstuur de uitnodigingen digitaal of old school via de post. Om te zorgen dat alle gasten alvast een beetje in een feeststemming komen is het leuk om de uitnodigingen een tropisch tintje te geven. Zoek bijvoorbeeld leuke afbeeldingen die goed passen bij Hawaii en voer het thema ook door in de lettertypes die je gaat gebruiken. Ook leuk is het om een extraatje aan de uitnodiging toe te voegen, zoals bijvoorbeeld een Hawaii slinger.

Bepaal een dresscode

Een themafeest is pas echt geslaagd met een dresscode die past bij het thema. Dit kun je kenbaar maken op de uitnodiging en je kunt ook eventueel suggesties doen om iedereen te inspireren. Denk bijvoorbeeld aan een Hawaii shirt voor de mannen, een Hawaii rokje of Hawaii jurkje voor de vrouwen. Wil je liever je gasten niet te veel op kosten jagen, zorg dan in ieder geval dat je gasten met hun meest zomerse outfits uit hun kast op het feest verschijnen.

Lees ook:  8x de leukste kerstfilm op Netflix van 2021

Zorg voor de perfecte aankleding

Uiteraard moet je als gastheer of vrouw ook zorgen voor de perfecte aankleding voor je Hawaii themafeest. Wanneer je gasten arriveren is het leuk wanneer ze zich helemaal in Hawaii wanen en dit kun je doen door bijvoorbeeld opblaasbare artikelen aan te schaffen. Denk aan opblaasbare palmbomen, flamingo’s of andere paradijsvogels. Kleed je tuin verder nog leuk aan met bijvoorbeeld Hawaii slingers, banners in stijl en Hawaii wanddecoratie.

Drinken en eten in stijl

Uiteraard wil je ook dat je gasten lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje tijdens het feestje. Het is extra leuk om hier een tropisch tintje aan te geven, denk aan tropische hapjes zoals fruitspiesjes, een taart met een Hawaii thema en hartige hapjes zoals tortilla chips met verrassende salsa’s. Serveer het eten op leuke bordjes in Hawaii thema en denk aan details zoals passende cocktailprikkers, rietjes en papieren parapluutjes. Maak je feestje extra leuk door een tiki bar te maken en serveer de lekkerste cocktails en mocktails aan je gasten.

Geen geslaagd feestje zonder muziek

Een feestje zonder muziek kan natuurlijk niet en met een leuk vrolijk deuntje op de achtergrond komt iedereen automatisch meteen in de juiste feeststemming. Muziek dat goed past bij een Hawaii themafeest zijn uiteraard vrolijke zomerse hits. Creëer ook een dansvloer met eventueel verschillende discolampen en een discobal, je gasten kunnen dan helemaal losgaan op de muziek.

Met de bovenstaande tips kan het gewoon niet anders dat je Hawaii themafeest een doorslaand succes wordt.

Lees ook:  Hoe creëer je een goede ochtendroutine?

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

5 manieren om de klantervaring te verbeteren

Rouw in diverse culturen

Zó moet het: het plannen van je volgende zomervakantie

De mooiste scooterroutes van Nederland

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down