Zo ga je stijlvol en elegant de trap op

23 juli 2020
188

Slank, licht en subtiel: een traplift die wegvalt in jouw interieur. Een traplift koopt u als een noodzakelijk hulpmiddel om thuis te kunnen blijven wonen. Vaak wordt er gedacht dat een traplift beslist geen toevoeging aan het interieur is. Gelukkig hebben de trapliften van deze tijd juist een mooi design en passen ze heel goed bij de meeste interieurstijlen, van klassiek tot landelijk of modern.

Award winnend ontwerp

Een traplift van Otolift.nl is een echte kameleon en past in vrijwel elk interieur. In 2011 won de trapliftfabrikant de Red Dot Design Award. Deze award wordt internationaal tot een van de meest prestigieuze prijzen op het gebied van productdesign gerekend. Het nieuwste model Otolift is daarom nog steeds gebaseerd op dit award winnende design.

De trapliften van 40 tot 50 jaar terug zijn in de verste verte niet meer terug te zien in de huidige trapliftstoel en -rail. De stoel heeft geen hoeken meer. Zowel de zitting als de voetenplank hebben alleen nog zachte vormen. De voetenplank is dun en ook de ‘stoelpoot’ is subtiel. Om de stoel nog minder op te laten vallen, zijn de stoel en voetensteun volledig inklapbaar. Ook de rail ziet er niet meer uit zoals vroeger. Deze is niet alleen rond van vorm geworden maar ook smaller. Bij het ontwerp speelt subtiliteit de hoofdrol; de traplift moes wegvallen in het interieur.

Kleur op de trap

De zitting van de Otolift is leverbaar in verschillende kleuren: van klassiek rood en donkerblauw tot een subtiele hazelnoottint en meer. Ook kun je kiezen uit verschillende materialen. Kies voor een textiele bekleding of ga voor (kunst)leer, voor extra comfort en makkelijk schoon te houden.

Lees ook:  Kruiden drogen: zo haalt u het maximale uit uw kruidentuin

Ook kun je de rail laten spuiten in een kleur die past bij jouw trap. Otolift trapliften worden standaard geleverd met een rail in RAL9001 (crème wit). Maar je kunt ook kiezen uit: grijs, gitzwart of bleekbruin. Wil je een heel andere kleur rail? Kies uit alle mogelijke RAL-kleuren. Zo bepaal jij zelf hoe (subtiel) aanwezig of juist afwezig de lift is.

Voor veel ouderen is het fijn om te weten dat de traplift bij het huis past. De reden om een traplift te huren of te kopen, is vaak om veilig naar de bad- en slaapkamer te kunnen. Ouderen willen liever niet verhuizen naar een gelijkvloerse woning, want het eigen huis is vertrouwd en prettig. Daarom is het extra fijn dat een traplift bij de rest van het huis past. Zo blijft het huis toch aanvoelen als thuis, maar is het wel zo veilig.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings