Zo bijzonder ben ik niet

29 augustus 2014
36

Iedereen heeft een verhaal.
Dat ontdekten fotograaf Yke Ruessink en (helaas overleden) journalist Nico Hoffer toen ze voor een fotoserie over konijnenhokken de Achterhoek in trokken. Want het waren niet alleen de konijnenhokken, maar ook de stille, authentieke oosterlingen die hun aandacht trokken. Hun nieuwsgierigheid mondde uit in een aantal bijzondere gesprekken en dito foto's, en dat resulteerde in een boek over de eigenzinnige paradijsvogels uit het oosten: Zo bijzonder ben ik niet.
Lees over Josina Margareta Speets, de vrouw met wel honderd hobby's, de bewust kinderloze Jopie die er niet aan moest denken om ongezellige familie verder uit te breiden en rasoptimist Gerard Bodewes. Hieronder zetten ter inspiratie een paar sprekende foto's op een rij:
 
Zo bijzonder ben ik niet 8
Zo bijzonder ben ik niet 7
Zo bijzonder ben ik niet 9
Zo bijzonder ben ik niet 10
Zo bijzonder ben ik niet 5
 

Lees ook:  Biografie panel | Jij zegt het: Connie Palmen over de verpletterende liefde die Sylvia Plath fataal werd

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Het aanleggen van een nieuwe tuin

De mooiste huizen van Brabant? Hier vind je ze

Hoe kun je rustig blijven tijdens je scheiding?

5 maatschappelijke problemen

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings