"Ook mensen die niet van kleine kriebelende beestjes houden zijn onder de indruk van deze natuurfoto's"

11 juni 2016
199

De bijzondere natuurfoto's van Magda Wasiczek zijn beelden om even stil van te worden. Met haar camera wil deze fotografe mensen meer bewust maken van de schoonheid van de natuur:

Ik wil de planten- en insectenwereld op zo'n manier laten zien dat zelfs de persoon die nog nooit heeft stilgestaan bij de natuur onder zijn of haar voeten, of zelfs een hekel heeft aan 'die vervelende beestjes', ervan onder de indruk is.

We kunnen er niet omheen dat ze waarschijnlijk een paar filters gebruikt voor het kleureffect, maar dat maakt voor de kracht van de beelden eigenlijk niet uit. Het lijkt alsof we door de ogen van een kind mogen kijken, dat verwonderend de wereld in zich opneemt en het vertaalt naar kleurrijke fantasieën. Schitterend!

Magda Wasiczek16 Magda Wasiczek15 Magda Wasiczek14 Magda Wasiczek13 Magda Wasiczek11 Magda Wasiczek10 Magda Wasiczek9 Magda Wasiczek8 Magda Wasiczek7 Magda Wasiczek6 Magda Wasiczek5 Magda Wasiczek4 Magda Wasiczek3 Magda Wasiczek2

 

Lees ook:  Een tuin komt niet uit de grond door 'O, wat mooi!' te zingen en in de schaduw te zitten

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings