5 leuke mozaïek tegels ideeën

8 augustus 2020
558
mozaiek

Mozaïek past bij elk interieur. Voor zowel een moderne als een klassieke inrichting kunnen mozaïek tegels een waardevolle toevoeging zijn. Wanden, vloeren, tafels en vazen zijn voorbeelden waar mozaïek in verwerkt kan worden. Zo heb je mozaïek tegels in allerlei varianten. Met mozaïek kun je meer dan alleen wanden of vloeren betegelen. Hieronder volgen een paar leuke ideeën waar je mozaïek tegels voor kunt gebruiken.

Versier een dienblad

Een dienblad kun je op een creatieve manier opvrolijken door het blad te bedekken met mozaïek tegeltjes. Je kunt er allerlei kleuren, patronen of figuren in kwijt. Een hond, paard, Mickey Mouse of een hart? Je kunt het zo gek niet bedenken. Naast de tegeltjes zelf heb je alleen tegellijm nodig. Door het leggen van de mozaïek tegeltjes wordt het dienblad wel wat zwaarder, maar zeker zo leuk!

mozaiek dienblad

Maak een vogelhuisje van mozaïek

Iets simpels zoals een vogelhuisje kun je een echt gave look geven door deze te bekleden of te maken van mozaïek tegeltjes. Geeft je tuin net dat beetje iets extra’s. Google maar eens. Hier word je toch meteen vrolijk van?

Badkamervloer of vloer van wc van mozaïek

Mozaïek tegels kun je ook gebruiken om je badkamer of wc een nieuwe uitstraling te geven. Dit zijn vaak de wat saaiere ruimtes in huis. Je kunt kiezen uit verschillende soorten kleuren en materialen badkamer tegels mozaïek. Op deze manier kies jij zelf hoe jouw badkamer of wc eruit komt te zien.

Mozaïek spiegels

Versier de rand van je spiegels met mozaïek tegels om een creatief effect te creëren. Je kunt een spiegel zo kopen, maar je kunt zelf ook tegeltjes op de spiegel lijmen.

Lees ook:  Creatieve mensen verbinden met ondernemers

Krukje of tafeltje van mozaïek

Je kunt het zitvlak van een krukje of de bovenkant van een tafel ook van mozaïek tegels maken. Hier kun je prima op zitten en het ziet er ook nog eens leuk uit. Naast het feit dat je op zo’n krukje kunt zitten is het ook leuke decoratie voor in huis. Zet het krukje bijvoorbeeld voor een witte muur en creëer zo wat extra kleur in huis.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Must-have accessoires voor de avontuurlijke reiziger

Waarom jij de natuur moet beschermen

5 manieren om de klantervaring te verbeteren

Rouw in diverse culturen

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down