De levensfilosofie van grootmoeder en model Yasmina Rossi (60)

22 augustus 2016
1131
yasmina rossi

Ze is grootmoeder en topmodel. De 60-jarige Yasmina Rossi, die opgegroeid is op het Franse Corsica, zou zeker door kunnen gaan voor iemand die 20 jaar jonger is. Het enige wat haar echte leeftijd een beetje weggeeft zijn haar prachtige zilveren lokken en natuurlijk een rimpeltje hier en daar. Maar ze ziet er nog prachtig uit voor haar leeftijd - of welke leeftijd dan ook.

Modellencarrière

Ze begon pas met modellenwerk toen ze eind twintiger was, maar kreeg haar echte doorbraak pas op haar 45e toen ze naar New York verhuisde. Ze heeft grote campagnes gedaan voor onder andere Macy’s, Mastercard en Marks & Spencer. Rossi verschijnt ook regelmatig zorgeloos in bikini voor de camera. Yasmine Rossi zegt: “ik vind dat ik er nu beter uitzie dan 20 jaar terug. Mijn lichaam is mooier en ik voel me gelukkiger dan toen ik 20 was.” Hoewel we allemaal het effect van make-up, belichting en photoshop kennen, zorgt ze er toch voor dat veel mensen zich afvragen wat het geheim is van haar eeuwige jeugd.

Het geheim van Yasmina Rossi

Zelf zegt Rossi dat ze geen werkelijk geheim heeft: “het enige wat ik altijd gedaan heb, is biologisch eten lang voordat het een trend werd”. Ze vervolgt: “Ik gebruik koolzaadolie voor mijn huid en haar, scrub mijn huid een keer per week met olijfolie en suiker, en eet dagelijks een avocado en biologische vis of vlees. Ook is het belangrijk om niet te hard te trainen en waar mogelijk geen medicijnen te nemen. Leef hand in hand met de natuur in plaats van ertegen te vechten – dat is de regel voor alles.”

Lees ook:  Pensioen? Deze 84-jarige smid gaat nog elke dag met een glimlach naar zijn werk

Een combinatie van factoren

Hoewel een biologisch dieet ongetwijfeld goed voor je is, is het natuurlijk geen levenselixer. Misschien is haar geheim wel een combinatie van factoren; een gezonde levensstijl, een Franse afkomst en het gegeven dat ze veel in de nabijheid van water heeft geleefd.  Of misschien moeten we gewoon accepteren dat je er maar weinig invloed op hebt en het slechts toe te schrijven valt aan geluk of goede genen... Maar die avocado’s klinken toch wel erg lekker!

Hieronder enkele foto’s van deze prachtige vrouw. Bekijk meer van Yasmina Rossi’s werk op haar website of Instagram.

yasmina rossi (3)

yasmina rossi (1)

yasmina rossi (18)

FASHION 5-1024X768PX-12

yasmina rossi (21)

yasmina rossi (32)

yasmina rossi (19)

yasmina rossi (24)

yasmina rossi (35)

yasmina rossi (12)

yasmina rossi (26)

yasmina rossi (30)

yasmina rossi (31)

yasmina rossi (28)

yasmina rossi (17)

yasmina rossi (11)

yasmina rossi (34)

yasmina rossi (13)

[hr]

Via: OddityCentral

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

Eindelijk wonen op jezelf, hoe pak jij dat aan?

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down