Woodlodge De Zwaakse Weel | Overnachten in Zeeland

2739 VIEWS
Woodlodge De Zwaakse Weel | Overnachten in Zeeland

Op camping de Zwaakse Weel in Zeeland bevindt zich een knusse woodlodge om in te slapen. Het is een luxe manier van kamperen, middenin de natuur waar je wakker wordt met het geluid van fluitende vogels. Bijzonder overnachten in Zeeland.

Een gevarieerd natuurgebied

De camping bevindt zich in het natuurgebied de Zwaakse Weel. Dit gebied ligt ten zuiden van Goes en er zijn tal van activiteiten te ondernemen. Zo kan je heerlijk fietsen door de Zak van Zuid-Beveland. Hier vind je onder andere veel boomdijken, fruitkwekerijen en Zeeuwse dorpjes.

Door de Zak van Zuid-Beveland kun je ook eindeloos wandelen. Er is een groot wandelnetwerk aangelegd dat je door verschillende landschapstypen leidt, zoals polders, dijken en kwelders. Op de dijk kom je hier en daar een kudde schapen tegen die vrolijk staan te grazen.

Leuke tip: op bepaalde data rijdt er een stoomtrein van Goes naar Borsele. Het is een unieke ervaring en leuke manier om de omgeving te bekijken.

overnachten in Zeeland

Overnachten in Zeeland | De woodlodge

Door te overnachten in de woodlodge ervaar je wat een verblijf in de natuur met je doet, en dat smaakt naar meer. Ook in de winter is het hier goed toeven. De woodlodge is goed geïsoleerd en kan ‘s winters worden verwarmd met een elektrisch kacheltje.

Lees ook:  Het gevoel van een hooizolder: comfortabel slapen in een strowagen

De woodlodge is geschikt voor twee personen. Er bevindt zich een tweepersoonsbed en een slaapbank. Indien je hier met meerdere personen wilt overnachten, dan is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding een eigen tentje mee te nemen en deze naast de lodge te plaatsen.

Verder is de lodge voorzien van een eigen toilet. Voor de overige sanitaire voorzieningen kan je terecht in het luxe sanitairgebouw op de camping.

Ben je enthousiast geraakt en wil je eens overnachten in Zeeland, dan kan je hier reserveren.

overnachten in Zeeland

overnachten in Zeeland

overnachten in Zeeland

overnachten in Zeeland

 


Paradijsvogels Magazine selecteert bijzondere plekken in binnen- en buitenland. Van B&B’s midden in de natuur tot omgebouwde kunstenaarsateliers; deze uitspanningen hebben allemaal een inspirerend karakter en staan garant voor een authentieke en kleurrijke beleving.

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Logeren bij de boswachter: dit moet je weten
Bosrijk slapen bij de Sallandse Heuvelrug
4x slapen in de buurt van de Kinderdijk
5x yurts in Nederland voor bijzonder slapen