Wonen in een boomhut

15 februari 2016
380

Vijf jaar geleden deed Foster Huntington iets waar de meesten alleen van blijven dromen: hij zegde zijn baan op, kocht een Volkswagenbusje en liet de stadsjungle van New York ver achter zich. Over deze periode maakte hij verschillende fotoboeken, waaronder Home is where you park it over zijn reislustige leven in de Volkswagenbus.

Omdat hij toch weer op één plek wilde wonen, maar tegelijkertijd een sterke behoefte voelde om in de natuur te blijven bouwde hij samen met een paar vrienden een boomhut in het westen van de staat Washington. "Als kleine jongen hield ik al van boomhutten," vertelt hij, "dus nu werd het tijd voor een volwassen variant. Een plek waar mijn vrienden het ook fijn vinden om te komen."

Het duurde een jaar om de boomhut te bouwen. Eigenlijk zijn het twee hutten: één die dient als werkplaats en een ander om te slapen. Indrukwekkend is ook de brug die beide, hooggelegen hutten met elkaar verbindt."Ik had een huis kunnen kopen, maar dit is zoveel beter, het voelt alsof een kinderdroom uitkomt."

Huntington heeft het hele proces gedocumenteerd op zijn website The Cinder Cone, daarnaast wil hij een boek publiceren met de foto's: via Kickstarter kunt u hem ondersteunen en een exemplaar bemachtigen! Perfecte kost voor iedereen die wil wegdromen bij de foto's of zelf een boomhut - of ander tiny house - wil bouwen. Bekijk ook het filmpje onderaan de pagina!

boomhut the cinder cone 9 boomhut the cinder cone2 boomhut the cinder cone3 boomhut the cinder cone4 boomhut the cinder cone5 boomhut the cinder cone6

Processed with VSCOcam with k2 preset

Processed with VSCOcam with k2 preset

boomhut the cinder cone8 boomhut the cinder cone10 boomhut the cinder cone12 boomhut the cinder cone13 boomhut the cinder cone14

 

 

 

[hr]

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

Lees ook:  Kledingtrends uit de jaren 60

[mc4wp_form id="15395"]

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings