Wonderfeel | Klassieke muziek midden in de natuur

10 juli 2015
667
Wonderveel klassieke muziek festival

Nieuwe musici ontdekken, genieten van muziek in een prachtig natuurgebied, en dit alles met een duurzame insteek? Dit zijn de ingrediënten van Wonderfeel, het nieuwe festival voor klassieke muziek in het natuurgebied Schaep en Burgh in ’s-Graveland. Tussen het groen kunt u hier van vrijdag 24 juli t/m zondag 26 juli genieten van meer dan 100 bijzondere concerten, lezingen en muziekdocumentaires.
 
Wonderfeel: Festival voor de klassieke muziek | Paradijsvogels Magazine
Kom luisteren naar waanzinnige muziek uit de 17e eeuw, gespeeld door blokfluitist Erik Bosgraaf en gitarist Izhar Elias. Deze musici combineren follia's van de Napolitaans Falconieri met recent werk dat speciaal voor hen geschreven is: fluit en percussieve gitaar klinken in perfecte harmonie.
Of geniet van het pianoconcert van Daria van den Bercken: deze pianiste heeft een zwak voor onbekende muziek en speelt op Wonderfeel de weinig gespeelde pianojuweeltjes van Mozart.
Ook klassiekers zoals de Canto Ostinato komen voorbij, in het programma afgewisseld met eigentijdse en spannende geluiden van Stargaze en Hauschka. Ook het meest bekende gitaarduo ter wereld - de Katone Twins - is te horen met de onsterfelijk muziek van componisten als Albéniz, de Falla en Rodrigo. Bekijk het hele programma hier.

Wonderfeel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Natuurmonumenten: op de mooiste plekken van landgoed Schaep en Burgh staan overdekte podia die in harmonie met de natuur zijn ontworpen en opgezet. Precies deze combinatie van muziek en natuur geeft een bijzondere dimensie aan het festival. Genieten van mooie muziek gaat uiteraard het beste op een goed gevulde maag, daarom zijn over het hele terrein verschillende foodtrucks te vinden met een zo veel mogelijk duurzaam en biologisch aanbod dat al net zo gevarieerd is als het programma zelf: van klassiek dineren tot het uitproberen van nieuwe smaken - ook voor jouw smaakpapillen is Wonderfeel een interessant festival vol ontdekkingen!

Lees ook:  De onstopbare kracht van de natuur

Wonderfeel: Festival voor de klassieke muziek | Paradijsvogels Magazine
 
 
Wonderfeel: 24, 25 en 26 juli op landgoed Schaep en Burgh in 's-Graveland. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.wonderfeel.nl
Wonderfeel: Festival voor de klassieke muziek | Paradijsvogels Magazine
 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down