Witte tshirts generatie

26 januari 2021
401
witte tshirts

Als modebewuste man die graag goed voor zichzelf zorgt, ook wel eens de metro man genoemd, stel je steeds hogere eisen aan de kleding die je draagt en producten die je hierbij kunnen helpen. Gewone witte tshirts die je bij de Zeeman koopt volstaan niet meer. Laten we het voor de aardigheid eens van top tot teen bespreken.

Shirts

We beperken ons even alleen tot de tshirts. Dit is iets wat elke man draagt en bij veel mannen helemaal verkeerd gaat. Ook bij een tshirt is er sprake van een pasvorm en niet alleen of het de juiste maat is, dat het past en het lekker zit. Het moet vooral ook mooi staan en bij jouw lichaamsbouw passen. Elke man zou tenminste drie basic tshirts in zijn garderobe moeten hebben die geweldig zitten. Onder basic verstaan we effen witte tshirts, effen zwarte- en effen donkerblauwe tshirt. Modern, clean en stijlvol! En of je dan voor een ronde hals of een v-neck kiest is geheel afhankelijk van je eigen smaak.

Broeken

Wat broeken betreft is de keuze en diversiteit iets minder reuze. Je moet dan natuurlijk denken aan de spijkerbroek, een chino of een mooie jogger. Dit is dan wat je met name casual in het dagelijks leven draagt. Een pantalon of een trainingsbroek zijn vaak al wat meer functioneel. We hebben het daarom alleen even over de eerste drie. Een trend van de laatste jaren is om met name de spijkerbroek en de chino met zo veel mogelijk stretch te kopen en er zijn zelfs al jeans die zijn gemaakt van jogging-stof. Het moet dus vooral lekker zitten, maar dat mag natuurlijk geen afbreuk doen aan de kwaliteit en hoe de broek om je kont zit. Een bijkomend voordeel is dat het in is om een skinny-broek te dragen welke niet zo lekker zal zitten wanneer de stof waarvan de broek is gemaakt niet of nauwelijks meegeeft.

Lees ook:  Sieraden schoonmaken

Schoenen

Hoeveel paar schoenen staan er bij jou in de kast? Over het algemeen is dit bij een man hoogstens drie en misschien vier paar. Denk aan een paar nette schoenen, een paar sportschoenen, sneakers en sommige mannen hebben zelfs twee paar sneakers. Voor de metro man zal dit over het algemeen niet opgaan. Je moet dan eerder denken aan een stuk of 10 paar schoenen. Laten we eerlijk zijn, er zijn toch meer gelegenheden dan net gekleed, casual en sporten alleen? En wat te denken van de kleding combinaties die je moet kunnen maken. Niet elke sneaker past onder elke broek of kleurt goed met bijvoorbeeld witte tshirts  met gekleurde opdrukken. Alles moet matchen en smaakvol op elkaar afgestemd zijn.

witte tshirts

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

5 manieren om de klantervaring te verbeteren

Rouw in diverse culturen

Zó moet het: het plannen van je volgende zomervakantie

De mooiste scooterroutes van Nederland

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down