Winterfoto's waarin ook de tijd bevroren lijkt te zijn

6 maart 2017
235

Fotograaf Kilian Schönberger (o.a. bekend van deze prachtige foto's van mystieke bruggen) reisde afgelopen winter door Duitsland. Sneeuw, vorst en ijs transformeerden het groene en kleurige landschap in een inkttekening waar alleen nog licht en donker lijken te bestaan. Terwijl de wereld in rep en roer is lijkt de natuur hier even stil te staan, in een oase van rust. Je hoort alleen nog je eigen ademhaling en de krakende sneeuw onder je voeten. Wat moet het geweldig zijn voor de fotograaf om op deze plekken rond te hebben gelopen..

kilian schonberger sneeuw kilian schonberger sneeuw2 kilian schonberger sneeuw3 kilian schonberger sneeuw4 kilian schonberger sneeuw5 kilian schonberger sneeuw6 kilian schonberger sneeuw8 kilian schonberger sneeuw9 kilian schonberger sneeuw10

kilianschoenberger.de | @kilianschoenberger instagram

kilianschoenberger.de | @kilianschoenberger instagram

kilianschoenberger.de | @kilianschoenberger instagram

kilianschoenberger.de | @kilianschoenberger instagram

 

 

Lees ook:  Tips voor de beste safari vakanties

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down