Win een streetstyle fotoshoot van Misja B.

1485 VIEWS
Win een streetstyle fotoshoot van Misja B.

Dat je aan stijl niet hoeft in te boeten als de jaren zich opstapelen bewijzen de foto’s van Misja B. elke dag opnieuw. Als straatfotografe fotografeert ze iets oudere vrouwen en mannen met een eigen, opvallende kledingstijl die gezien mag worden.

Modeliefhebster Misja B. is vaak rondom diverse catwalks te vinden, maar de meeste van haar ‘modellen’ plukt ze zo van de straat: “De meeste energie en inspiratie krijg ik van mensen die op straat die er prachtig uitzien. Gewoon, op weg naar hun werk, een koffieafspraak of winkelend in de stad. Van gedurfde outfits tot ingetogen stijl, het gaat er ook om met welke uitstraling iemand iets draagt.” Zelf is Misja B. uit te tekenen in een Bretonse streep met opvallende Francis Klein bril.

Inmiddels poseerde ook een schare bekende Nederlanders voor haar camera, waaronder kunstenares Ans Markus, moderedactrice Milou van Rossum (NRC), Jules Deelder en Hans Dagelet. Allemaal vastgelegd in de ongedwongen stijl waarin Misja B. kenmerkend fotografeert. Op haar blog kun je deze foto’s, verhalen achter de mode-inspiratie van haar straatmodellen én de beste winkel- en modetips uit het zwarte boekje van Misja B. vinden. Leuke inspiratie!

Omdat Misja B. en haar blog hun 3e verjaardag vieren geeft ze een streetstyle fotoshoot weg onder al haar Facebookvolgers. Like haar Facebookpagina en wie weet sta jij straks voor de lens (en, als je dat leuk vindt, óok op haar blog!)*

Lees ook:  Deze boodschap van Jane Goodall zet je aan het denken

misja-b-banner-in-bericht

Bekijk hier de blog van Misja B. voor meer inspiratie.

*Misja B. neemt persoonlijk contact op met de winnaars van de shoot. 


Fotografe en blogger Misja B. (1952) kun je uittekenen in een streepjesshirt, Francis Kleinbril en fotocamera. Op straat – van Amsterdam tot Kopenhagen en Parijs – fotografeert ze iets oudere hippe mannen en vrouwen dit een gedurfde, eigen stijl hebben. Ze ontfutselt hun modegeheimen en deelt deze op haar blog, samen met de mooiste mode-adresjes en de beste tips uit haar zwarte boekje. Van Vogue tot vintage: hier vind je inspiratie om je eigen stijl (opnieuw) uit te vinden!

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Deze man plantte sinds 1979 in zijn eentje een bos groter dan Central Park
Exposeren op je 102de? Carmen Herrera doet het!
De bijzondere levensvisie van een man die in een zandkasteel woont
Hoe deze varkensboer besloot het helemaal anders te doen en veganist werd