Win een streetstyle fotoshoot van Misja B.

10 december 2016
134
misja b

Dat je aan stijl niet hoeft in te boeten als de jaren zich opstapelen bewijzen de foto's van Misja B. elke dag opnieuw. Als straatfotografe fotografeert ze iets oudere vrouwen en mannen met een eigen, opvallende kledingstijl die gezien mag worden.

Modeliefhebster Misja B. is vaak rondom diverse catwalks te vinden, maar de meeste van haar 'modellen' plukt ze zo van de straat: "De meeste energie en inspiratie krijg ik van mensen die op straat die er prachtig uitzien. Gewoon, op weg naar hun werk, een koffieafspraak of winkelend in de stad. Van gedurfde outfits tot ingetogen stijl, het gaat er ook om met welke uitstraling iemand iets draagt." Zelf is Misja B. uit te tekenen in een Bretonse streep met opvallende Francis Klein bril.

Inmiddels poseerde ook een schare bekende Nederlanders voor haar camera, waaronder kunstenares Ans Markus, moderedactrice Milou van Rossum (NRC), Jules Deelder en Hans Dagelet. Allemaal vastgelegd in de ongedwongen stijl waarin Misja B. kenmerkend fotografeert. Op haar blog kun je deze foto's, verhalen achter de mode-inspiratie van haar straatmodellen én de beste winkel- en modetips uit het zwarte boekje van Misja B. vinden. Leuke inspiratie!

Omdat Misja B. en haar blog hun 3e verjaardag vieren geeft ze een streetstyle fotoshoot weg onder al haar Facebookvolgers. Like haar Facebookpagina en wie weet sta jij straks voor de lens (en, als je dat leuk vindt, óok op haar blog!)*

misja-b-banner-in-bericht

Bekijk hier de blog van Misja B. voor meer inspiratie.

*Misja B. neemt persoonlijk contact op met de winnaars van de shoot. 


Fotografe en blogger Misja B. (1952) kun je uittekenen in een streepjesshirt, Francis Kleinbril en fotocamera. Op straat – van Amsterdam tot Kopenhagen en Parijs – fotografeert ze iets oudere hippe mannen en vrouwen dit een gedurfde, eigen stijl hebben. Ze ontfutselt hun modegeheimen en deelt deze op haar blog, samen met de mooiste mode-adresjes en de beste tips uit haar zwarte boekje. Van Vogue tot vintage: hier vind je inspiratie om je eigen stijl (opnieuw) uit te vinden!

Lees ook:  Mode-inspiratie van kleurrijke vrouwen die durven

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings