Win 'Het Grote Taartenboek' van Toon Tellegen

21 december 2016
503
taartenboek-toon-tellegen

'Ik heb honderd wensen, en als ik goed nadenk misschien wel duizend,' schrijft Toon Tellegen in Het Grote Taartenboek dat verscheen ter gelegenheid van zijn 75e verjaardag.

‘Maar één wens is mijn liefste wens, en dat is om op een middag in het begin van de zomer tussen de dieren aan de oever van de rivier te zitten. Ik zal bijna niets zeggen en niemand zal iets bijzonders aan mij zien. Het is een mooie dag en we leunen achterover, kauwen op grassprietjes, luisteren naar het kabbelen van de golven en hebben het over niets in het bijzonder. Ah, denk ik, dit is dus het niets in het bijzonder waar de dieren het altijd over hebben!’

En dan volgen er een heleboel taarten. Net zoals in de verhalen van de schrijver; zijn dieren houden ook allemaal van taart. Ze bakken de eigenaardigste exemplaren, zoals een zwevende taart, een geheime taart, een kleine nachttaart met vlammen, een zeewaardige taart en een taart tegen verkoudheid en verdriet. Om deze vervolgens met veel smaak te verorberen wanneer de dieren bij elkaar op bezoek zijn of iets te vieren hebben.

Henja Schneider bedacht leuke recepten bij de taarten van Toon Tellegen, Marc Terstroet maakte kleurrijke illustraties zodat je weet hoe een geheime taart of taart met stekels er ongeveer uitziet...!

Bestel Het grote taartenboek hier.

img_6997

img_6998

Lees ook:  Beste historische romans top 10

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down