Wildplukken: leer alles over paddenstoelen

1 oktober 2015
246
paddenstoelen wildplukken

Van origine is Ellen Mookhoek historica. Tot ze haar passie voor moestuinieren ontdekte: ze richtte De Brede Moestuin op om haar passie, het verzamelen en verbouwen van eetbare planten, te kunnen delen. Al wandelend vertelt ze tijdens het wildplukken van paddenstoelen over de soorten die u tegenkomt. Smaak, bereidingswijze en waar u op moet letten bij het bepalen van de soort en het plukken passeren de revue. Ervaar hoe u over de groente struikelt, een wandeling in het park zal nooit meer hetzelfde zijn!
Voor meer informatie en aanmelden voor bijvoorbeeld een training wildplukken gaat je naar www.debredemoestuin.nl
wildplukken
 
In maart voelt Maaike Pfann – beter bekend als Mevrouw Onkruid –  zich altijd een beetje verliefd. Verliefd op de vogels, die haar ‘s ochtends wakker zingen, op de prille groene blaadjes die zich uit de grond wringen en de eerste zonnestralen op haar winterwitte gezicht. Het geeft haar kriebels in haar groene vingers… Dus springt ze húp: de tuin in! Op zoek naar woekerend onkruid voor in haar keuken. Lees meer over de kunsten van Mevrouw Onkruid.

Lees ook:  Ontdek de schoonheid van Nederlandse wandelgebieden

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Babykamer inrichten? Bekijk deze checklist!

De verschillende soorten Philodendron verzorgen

Waarom koud water goed voor je is

Zo verzorg je de passiebloem!

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings