ONLINE REDACTEUR KUNST, CULTUUR, LIFESTYLE, REIZEN & GEZONDHEID – STAGE

Online redacteur Kunst, cultuur, lifestyle, reizen & gezondheid – Stage

Gaat jouw bloed sneller stromen van online media, een plek waar je snel kunt leren, waar jouw bijdrage er echt toe doet en waar je niet alleen maar ideeën uitvoert maar ze ook bedenkt? Dan zoeken wij jou.

Paradijsvogels Magazine is een online inspiratiemagazine waar we iedere dag met hoogwaardige content in de vorm van artikelen, filmpjes, fotoseries e.d. bezoekers inspireren en adverteerders in contact brengen met hun doelgroep. Focus ligt op de leeftijd 50+, een doelgroep die in hart en nieren nog heel jong is, kleurrijk en actief in het leven staat en dito ouder wil worden. Voor deze paradijsvogels bieden we een dagelijkse portie inspiratie in woord en beeld over o.a. bijzondere kunst en cultuur, de kracht van natuur, activiteiten om te ondernemen en de kleine dingen in het leven.

In de komende periode gaan we voor deze doelgroep nog meer inspirerende online magazines ontwikkelen. Voor jou een kans deel uit te maken van de ontwikkeling, opzet en launch. Afhankelijk van je interesses en kwaliteiten kun je hier een bepalende rol in spelen.

Bij Paradijsvogels Magazine hechten we geen waarde aan ellenlange notulen, dikke rapporten en stoffige stukjes. Wel worden wij enthousiast van handen uit de mouwen, veel nieuwe dingen proberen en echt gave content die viraal gaat.

Heb je hier wel oren naar? Op dit moment zoeken wij een online redacteur (stage). 

Online redacteur | Stage

Paradijsvogels Magazine gaat over kunst, natuur, schrijven, reizen, inspirerende mensen, gezond leven en op een leuke manier ouder worden. Onze content gaat altijd over bijzondere dingen die echt de moeite waard zijn in het leven. Dat kan een mooie reis zijn, maar net zo goed het zien van een prachtige zonsopgang op een doordeweekse dag.

Tijdens deze stage ben je de rechterhand van de hoofdredacteur. Je ziet alles wat zij doet en neemt een aantal onderwerpen voor eigen rekening. Jij weet de pakkende content te vinden en hier een mooie tekstuele omlijsting aan te geven. Daarnaast doe je research voor specifieke onderwerpen en redigeer je de artikelen van onze gastschrijvers. Een all-round en uitdagende redactiejob dus.

Jij..

..zit in de laatste fase van je hbo- of wo-opleiding op het gebied van bijvoorbeeld journalistiek, communicatie of media. Doe je iets anders en herken je je verder wel in het profiel, dan horen we ook graag van je.

..stroomt over van ideeën voor onderwerpen en artikelen.

..weet hoe je een idee moet omzetten in actie. ‘Ik heb het nog nooit eerder gedaan, dus ik kan het’ hangt ergens in een mooie lijst aan je muur.

..hebt een spreekwoordelijke pen waar mensen jaloers op zijn.

..ploegt dagelijks door allerlei websites en online magazines heen. Gewoon, omdat je dat leuk vindt en je blij wordt van het lezen van dingen die je inspireren.

..hebt bijvoorkeur verstand van SEO en sociale media (pré).

..hebt een mening over wat je in de wereld van online media ziet gebeuren.

..hebt (stiekem) best bewondering voor de manier waarop je (groot)ouders of die ene oom in het leven staan.

Wij bieden je..

..een plek om snel te leren in een ambitieus en creatief team, en waar je duidelijk je eigen stempel kunt zetten.

..een manier om flexibel en zelfstandig te werken met als doel een snelle ontwikkeling.

..een goede balans tussen vrijheid (ga het maar doen!) en begeleiding (net wat beter worden dan de rest van je studiegenoten..).

..een gezellige werkplek in hartje Amsterdam.

..een fijne stagevergoeding.

Interesse? Stuur je CV en korte, vlammende motivatie waarin je helder uitlegt waarom deze job jou op het lijf is geschreven naar Valborg Korthals Altes. We zien uit naar je bericht!