Weergaloze stormtaferelen in 55.000 foto's

22 oktober 2015
221

Sommigen zijn er bang voor, anderen vinden het een geweldig schouwspel, en de meesten voelen een combinatie tussen deze emoties, een soort ontzagvolle opwinding. Hoe dan ook is een storm een bijzonder natuurverschijnsel dat de prachtigste taferelen kan voortbrengen. De wereld die opeens pikdonker wordt, een deken van regen die over het land trekt, de fenomenale flitsen en onheilspellende donderklappen... Mike Olbinski volgde gedurende 48 dagen verschillende stormen in Arizona en combineerde 55.000 beelden tot een indrukwekkende film. Hij zal er niet zonder nat pak vanaf zijn gekomen, maar het resultaat laat de hele wereld ongestoord en zonder gevaar van het natuurgeweld genieten. Met meeslepende muziek van Kerry Muzzy.

[hr]
Nog meer stormachtige beelden bekijken? Henry Jun Wah Lee filmde in IJsland hoe het noorderlicht ontbrandde tot een zinderende zonnestorm!
[hr]
storm in 55000 foto's storm in 55000 foto's storm in 55000 foto's
[hr]
Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]
[hr]

Lees ook:  Landschappen door de lens van kleuren

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De tabaksplant snoeien & verzorgen

Een onvergetelijke vakantie bij Recreatiepark de Leistert in Limburg

Wat is kinetische kunst?

Zo organiseer je een Hawaii themafeest

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings