Weergaloze stormtaferelen in 55.000 foto’s

817 VIEWS
Weergaloze stormtaferelen in 55.000 foto’s

Sommigen zijn er bang voor, anderen vinden het een geweldig schouwspel, en de meesten voelen een combinatie tussen deze emoties, een soort ontzagvolle opwinding. Hoe dan ook is een storm een bijzonder natuurverschijnsel dat de prachtigste taferelen kan voortbrengen. De wereld die opeens pikdonker wordt, een deken van regen die over het land trekt, de fenomenale flitsen en onheilspellende donderklappen… Mike Olbinski volgde gedurende 48 dagen verschillende stormen in Arizona en combineerde 55.000 beelden tot een indrukwekkende film. Hij zal er niet zonder nat pak vanaf zijn gekomen, maar het resultaat laat de hele wereld ongestoord en zonder gevaar van het natuurgeweld genieten. Met meeslepende muziek van Kerry Muzzy.


Nog meer stormachtige beelden bekijken? Henry Jun Wah Lee filmde in IJsland hoe het noorderlicht ontbrandde tot een zinderende zonnestorm!


storm in 55000 foto's storm in 55000 foto's storm in 55000 foto's


Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:


Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

Lees ook:  Prachtige beelden van lieveheersbeestjes in slow-motion

MEER INSPIRATIE

4 seizoenen in 40 seconden
Filmmaker reist 32.000 kilometer om 3 minuten schitterend onweer vast te leggen
Duizenden spreeuwen dansen boven een Nederlands veld
Video | Zo ziet het eruit als 30 kolibries tegelijkertijd een bad nemen