Webshop

Gebreide groenten als mooie decoratie of speelgoed

€ 19.16 incl. btw

In Letland wonen een moeder en dochter die een creatieve onderneming zijn gestart: het breien van aubergines, preistengels, knoflooktenen en de rest van de groentetuin! “We kunnen ons niet meer herinneren hoe het allemaal begon. Sommige mensen noemden ons verzamelaars van knutselspullen, maar geloof me, we hebben een plan voor elke kraal in huis! Sommige dingen moeten gewoon wat langer wachten totdat het hun tijd is.”

 

Wat begon met een pure liefde voor knutselen en vooral voor breien, groeide uit tot een serieuze dagtaak. Op een dag besloten moeder en dochter dat het tijd werd om hun creaties met de wereld te delen en openden ze hun winkel via Etsy, de marktplaats voor handgemaakte en vintage spullen.

Vooral hun gebreide groenten vallen op, erg leuk als speelgoed voor de kleinen op aarde die zo weer eens wat anders leren over de wereld dan wanneer ze met een barbie spelen. Inmiddels verkopen ze hun groenten wereldwijd en het plezier van het ondernemersduo groeit: “Het gevoel wanneer we een pakketje sturen naar een klant aan de andere kant van de wereld voelt awesome!”

Bestel product

Gerelateerde producten

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings