Eén met de natuur

4 mei 2015
167

Sommige fotografen willen de wereld zo realistisch mogelijk vastleggen. Voor Christoffer Relander geldt juist dat hij zijn omgeving door een filter onderzoekt. "Het pure leven kan heel mooi zijn, maar de fantasie erachter is juist hetgeen  waar ik volledig in op kan gaan."
Met speciale fototechnieken waarin Relander verschillende lagen over elkaar heen fotografeert of de camera tussentijds beweegt (geen fotoshop of digitale nabewerking!), creëert hij voorstellingen die, ondanks de vermenging van de menselijke en natuurlijk wereld, heel puur ogen. Tegelijkertijd is dat wellicht ook de crux: in onze verbondenheid met de natuur zijn de beelden van Relander een prachtige reflectie van dat fenomeen...
christoffer relander2 christoffer relander3 christoffer relander4 christoffer relander6 christoffer relander7 christoffer relander9 christoffer relander10 christoffer relander11
christoffer relander13
Meer zien? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang de beste artikelen in uw inbox:
[mc4wp_form id="15395"]
 
 

Lees ook:  Schatten op straat

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontdek de schoonheid van Nederlandse wandelgebieden

Ingrid Bergman | Dualiteit

Op vakantie naar de Malediven: activiteiten om te doen

Backpacken in Mexico: de top 5 plaatsen die je moet bezoeken

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings