We geven 10x een kerstcadeau van Olaz weg!

7 december 2017
315

Er bestaan grofweg 2 soorten mensen: de groep die vanaf half juli reikhalzend uitkijkt naar het moment dat de kerstverlichting aan de gevels wordt gehesen en die in september zoetjes aan de kerstballen gaat oppoetsen, en de andere helft van de bevolking die de maand december het liefst onderduikt totdat alles weer voorbij is. 

Tot welke groep je ook behoort, het krijgen van (kerst)cadeautjes is altijd fijn. Vooral als ze helpen om er tijdens de feestdagen (of je nu aan een groot familiediner zit of onder incognito in een huisje op de Veluwe met een  stapel boeken) uitgerust uit te blijven te zien.

Daarom mogen we van Olaz hun serum weggeven uit de lijn van hun Olaz Regenerist producten. Deze lijn bestaat uit een dagcrème, nachtcrème en verstevigend serum. Vooral zo'n serum is iets wat niet standaard op onze kaptafel staat - lang leve de calvinistische inslag die er vroeger toch goed ingeprent is.

Onderzoek laat zien dat met de Olaz Regenerist 3-zone Verstevigend Serum en Regenerist 3-zone Anti-Verouderings Dag- en Nachtcrème de huid in 5 dagen en nachten tot twee keer sneller herstelt. In 4 weken tijd kan je huid tot 10 jaar jonger ogen met zichtbaar minder fijne lijntjes en rimpels. Probeer het vooral zelf uit, als je nu begint ben je tegen de kerst een heel eind onderweg

Meedoen? Stuur ons een leuk mailtje o.v.v. 'Paradijsvogels x Olaz' waarin je vertelt waarom jij dit serum van Olaz wil winnen en wie weet ligt het pakketje onder jouw kerstboom. Winnaars ontvangen van ons een persoonlijk bericht!

olaz generist serum actie kerst

Lees ook deze column van Marleen die haarfijn uitlegt waarom die rimpels op het ene moment he-le-maal prima zijn, en je ze op het andere moment naar het einde van de wereld wenst. Herkenbaar?

Lees ook:  7x inspirerende quotes over vrijheid, wijsheid en optimisme

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

Eindelijk wonen op jezelf, hoe pak jij dat aan?

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down