We geven 10x een kerstcadeau van Olaz weg!

1680 VIEWS
We geven 10x een kerstcadeau van Olaz weg!

Er bestaan grofweg 2 soorten mensen: de groep die vanaf half juli reikhalzend uitkijkt naar het moment dat de kerstverlichting aan de gevels wordt gehesen en die in september zoetjes aan de kerstballen gaat oppoetsen, en de andere helft van de bevolking die de maand december het liefst onderduikt totdat alles weer voorbij is. 

Tot welke groep je ook behoort, het krijgen van (kerst)cadeautjes is altijd fijn. Vooral als ze helpen om er tijdens de feestdagen (of je nu aan een groot familiediner zit of onder incognito in een huisje op de Veluwe met een  stapel boeken) uitgerust uit te blijven te zien.

Daarom mogen we van Olaz hun serum weggeven uit de lijn van hun Olaz Regenerist producten. Deze lijn bestaat uit een dagcrème, nachtcrème en verstevigend serum. Vooral zo’n serum is iets wat niet standaard op onze kaptafel staat – lang leve de calvinistische inslag die er vroeger toch goed ingeprent is.

Onderzoek laat zien dat met de Olaz Regenerist 3-zone Verstevigend Serum en Regenerist 3-zone Anti-Verouderings Dag- en Nachtcrème de huid in 5 dagen en nachten tot twee keer sneller herstelt. In 4 weken tijd kan je huid tot 10 jaar jonger ogen met zichtbaar minder fijne lijntjes en rimpels. Probeer het vooral zelf uit, als je nu begint ben je tegen de kerst een heel eind onderweg

Lees ook:  Bij deze bakkerij kun je aan het werk zonder te hoeven solliciteren!

Meedoen? Stuur ons een leuk mailtje o.v.v. ‘Paradijsvogels x Olaz’ waarin je vertelt waarom jij dit serum van Olaz wil winnen en wie weet ligt het pakketje onder jouw kerstboom. Winnaars ontvangen van ons een persoonlijk bericht!

olaz generist serum actie kerst

Lees ook deze column van Marleen die haarfijn uitlegt waarom die rimpels op het ene moment he-le-maal prima zijn, en je ze op het andere moment naar het einde van de wereld wenst. Herkenbaar?

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

MEER INSPIRATIE

Een gezonder en gelukkiger leven? Neem een huisdier
Bij deze bakkerij kun je aan het werk zonder te hoeven solliciteren!
Personeel én bewoners vormen samen het dagelijks bestuur van dit verzorgingshuis
Samen oud worden: wonen in een studentenhuis maar dan net even anders