Waterkalligrafie

4 juli 2015
332

Nicolas Hanna is een Canadese kunstenaar die in China woont. Tijdens zijn verblijf werd hij gegrepen door twee van de meest voorkomende zaken in Beijing en besloot ze te combineren: fietsen en kalligraferen met water. Hij bouwde een machine op zijn fiets die poëzie van waterdruppels achterlaat op de straten. Over de reden waarom hij dit doet is hij kort en krachtig: "Daarom!". Mooi om te zien hoe hij op zijn fietstochten de mensen op straat in totale verwondering achterlaat.
We zijn uiteraard benieuwd wat de teksten betekenen, we laten het u weten wanneer de kunstenaar heeft gereageerd!

[hr]
Poëzie in de regen | Paradijsvogels MagazineBekijk ook deze vrolijke poëzie op straat die alleen zichtbaar wordt wanneer het regent!
 
 
[hr]
Waterkalligrafie | Paradijsvogels Magazine Waterkalligrafie | Paradijsvogels Magazine
[hr]
Meld u aan voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen:
[mc4wp_form id="15395"]

Lees ook:  Deze straatkunst brengt een ode aan de natuur

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De strijd tussen Hera, godin van de goden en Heracles

Kleurpsychologie: Hoe kleuren je ruimte beïnvloeden

De voordelen van een sociale media cleanse

De twaalf Olympische Griekse goden en godinnen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings