Water zoals u het nog niet eerder zag | Fotografie

23 februari 2016
91

Dat water voor fotografen een extreem veelzijdig onderwerp is, bewijzen deze foto's. Met speciale camera's (want oké, deze beelden schiet u niet met een iPhone) leggen de fotografen de watermoleculen vast als schuimende golven - soms zo vast van structuur dat het bijna glazuur of porselein lijkt, rollende massa's, diepblauwe wateren en kolkende stromen. Hoe verschillend de beelden ook zijn, alle foto's hebben gemeen dat ze de kracht van water tot zijn recht laten komen. Diep ontzag voor dit element!

golven fotografie2 golven fotografie4 golven fotografie5 golven fotografie6 golven fotografie7 golven fotografie8 golven fotografie9 golven fotografie10 golven fotografie11 golven fotografie12 golven fotografie14 golven fotografie15

 

Via boredpanda

Lees ook:  Domweg gelukkig

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wat jij kan doen tegen de snel stijgende gasprijs

Verhuizen naar Spanje, waar moet je allemaal aan denken?

De weg terug naar jezelf vinden — 6 tips om jezelf te vinden

De beste metaalsoorten voor sieraden

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings