Wat er gebeurt als je mensen vertelt dat ze mooi zijn

8 december 2016
583

De Turkse Mehmet Genç noemt zichzelf een 'nomade zonder route'. Hij reist de hele wereld over voor zijn passie fotografie. Zijn foto's zijn schitterend, maar vooral deze serie is fantastisch. Het idee is simpel: hij maakt een foto van iemand die hij tegenkomt op zijn reis. Vervolgens vertelt hij deze persoon dat hij of zij mooi is. De reactie legt Mehmet ook vast.

Het geeft te denken: je krijgt wat je geeft...!

mehmet-genc mehmet-genc3 mehmet-genc5 mehmet-genc7 mehmet-genc9 mehmet-genc12 mehmet-genc13 mehmet-genc16 mehmet-genc18 mehmet-genc20

 

.

Lees ook:  De lucht in al haar mooie verschijningen | fotografie

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down