Wanneer hout stapelen kunst wordt

10 november 2016
618

Geweldig wanneer mensen aan schijnbaar doodgewone zaken een kunstzinnige draai weten te geven. Inspiratie voor iedereen die de houtstapel aan het aanvullen is nu de kachels weer opgestookt moeten worden!

Wil je je hout laten drogen dan kun je overigens beter zoveel mogelijk gaten tussen het hout laten, dan kan de wind er beter tussendoor waaien. Maar voor deze houtstapels geldt dat het bijna zonde is om ze aan te breken en aan de open haard te voeren...

hout-stapelen2

hout-stapelen3

hout-stapelen4

hout-stapelen5

hout-stapelen6

hout-stapelen7b

hout-stapelen8

hout-stapelen9b

Stacked firewood art. Piled wood, grass and flowers.

Meer natuurkunst zien? Bekijk dan ook dit artikel over een geheime tuin die jarenlang verborgen bleef en waar mos en planten de vele mysterieuze en sprookjesachtige beelden overgroeiden.

Lees ook:  Een kunstwerk gemaakt door 60.000 bijen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De tabaksplant snoeien & verzorgen

Een onvergetelijke vakantie bij Recreatiepark de Leistert in Limburg

Wat is kinetische kunst?

Zo organiseer je een Hawaii themafeest

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings