Waarom de Alpen het ultieme gevoel van vrijheid geven..

3 mei 2016
341
alpen fotografie

Eerder deze maand lieten we de Canarische eilanden door de lens van Lukas Furlan zien. Deze jonge fotograaf reist wat af en maakt ondertussen schitterende foto's. Bijzonder is hoe hij de mystieke schoonheid van ruige landschappen weet te vangen. Mist, steile berghellingen, eindeloze vergezichten en de diepe kleuren van de natuur wisselen elkaar af. Soms staat Furlan zelf ook op de foto, met een zelfontspanner op scherp klimt hij naar de hoge bergtoppen om zichzelf vast te leggen. (Bijna) geen mens te bekennen, sterrenhemels die licht geven en eindeloze stilte - het kan niet anders dan dat Lukas Furlan daar, uitkijkend over de ravijnen en valleien, een ultiem gevoel van vrijheid ervaart..

alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie

Anderen bekeken ook: Schapenwolken op de velden van Toscane

toscane

Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

Lees ook:  Cadeautips: 5 fotografie accessoires voor op je verlanglijstje

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wie of wat bepaalt de prijs van kunst?

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down