Waarom de Alpen het ultieme gevoel van vrijheid geven..

856 VIEWS
Waarom de Alpen het ultieme gevoel van vrijheid geven..

Eerder deze maand lieten we de Canarische eilanden door de lens van Lukas Furlan zien. Deze jonge fotograaf reist wat af en maakt ondertussen schitterende foto’s. Bijzonder is hoe hij de mystieke schoonheid van ruige landschappen weet te vangen. Mist, steile berghellingen, eindeloze vergezichten en de diepe kleuren van de natuur wisselen elkaar af. Soms staat Furlan zelf ook op de foto, met een zelfontspanner op scherp klimt hij naar de hoge bergtoppen om zichzelf vast te leggen. (Bijna) geen mens te bekennen, sterrenhemels die licht geven en eindeloze stilte – het kan niet anders dan dat Lukas Furlan daar, uitkijkend over de ravijnen en valleien, een ultiem gevoel van vrijheid ervaart..

lukasfurlanalpen3 lukasfurlanalpen4alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie alpen fotografie


Anderen bekeken ook: Schapenwolken op de velden van Toscane

toscane


Meer inspiratie opdoen? Meld u aan voor de gratis inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine en ontvang tweewekelijks de beste artikelen in uw inbox:

Ontvang gratis onze beste artikelen!

Schrijf je in voor de inspiratiemail van Paradijsvogels Magazine

Lees ook:  8x waarom je voor een bijzondere reis slechts de Noordzee hoeft over te steken

MEER INSPIRATIE

Logeren bij de boswachter: dit moet je weten
Ontdek prachtige vlinders in Nederland
Bosrijk slapen bij de Sallandse Heuvelrug
Foto’s van een super zeldzame komeet