Poëtische verhalen op doek

17 april 2020
678

Vietnamese schilder Duy Huynh is een dromer. Hij houdt van verhalen: van sprookjes tot muziek en van films tot folklore, ze dienen allemaal als inspiratie voor zijn schilderijen. Zijn werken zijn fantasierijk en gaan vaak over reizen (zowel fysiek als spiritueel) en de connectie tussen mens en natuur. Een mooie aanleiding voor zijn publiek, om op hun beurt bij het bekijken van de schilderijen hun fantasie de vrije loop te laten.

Duy Huynh 1 Duy Huynh 2Duy Huynh 3 Duy Huynh 4 Duy Huynh 5 Duy Huynh 7 Duy Huynh 8 Duy Huynh 9 Duy Huynh 10 Duy Huynh 11 Duy Huynh 12 Duy Huynh 13 Duy Huynh 14

Lees ook:  Dromerige natuurschilderingen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down