premie zorgverzekering 2023

Het is weer vakantieseizoen en dat betekent dat het weer tijd is om te gaan reizen. Daarom hebben we deze blog volgestopt met waardevolle reistips! Een wereld reis maken is erg leuk, spannend en avontuurlijk, maar er komt wel veel bij kijken. Sommige kiezen ervoor om zonder voorbereiding op pad te gaan, dat maakt het voor hun juist spannender. Andere vinden het fijner om toch maar even van tevoren het een en ander te regelen, zodat ze niet tegen verrassingen aan lopen. Als jij graag voorbereidt wil gaan reizen zijn er een paar dingen die je écht moet regelen, en deze dingen hebben we voor jou op een rijtje gezet.

Maak een plan

Als je van plan bent om naar verschillende plekken te reizen of een wereldreis te maken is het belangrijk dat je van tevoren uitstippelt waar je heen gaat. Schrijf op welke plekken jij écht wilt bezoeken. Uit dat lijstje ga je een route uitstippelen, dit kan je dan ook doen aan de hand van vliegreizen en wat het goedkoopst is. Wanneer je de route hebt uitgestippeld kun je beginnen met het boeken van een slaapplek. Dat kan een hotel zijn, airbnb of juist iets heel anders. Maak een planning met welke activiteiten je dan ook echt in dat land gedaan wilt hebben, zodat je niks mist of vergeet.

Vliegmaatschappij, een van de beste reistips

Dit zijn vaak de meest waardevolle (financiële) reistips. Bij het maken van een plan moet je ook kijken naar vliegreizen zodat je weet hoe je van punt A naar punt B moet gaan. Dan is het ook belangrijk om de vliegmaatschappijen te checken. Kijk dan vooral naar de beoordelingen ervan, zodat je zeker weet dat je een goede vliegmaatschappij uit kiest. Kijk naar prijzen, zitplekken, voorzieningen etc. zodat je weet waar je aan toe bent.  

Lees ook:  De leukste musea van Gelderland
premie zorgverzekering 2023

Financiële status

Wanneer je klaar bent met het maken van je plan is het tijd om te checken of je dit allemaal wel kunt financieren. Bij een wereldreis komen meestal veel financieel verassingen op je pad en dat wil je voorkomen. Daarom is het slim om bij elk hotel, vliegticket, activiteit ernaast te zetten hoeveel dit gaat kosten. Zorg er dan ook voor dat je ruim genoeg hebt voor dit allemaal, zodat je eventueel nog meer kunt doen op je reis. Stel ook een budget op en maak afspraken met jezelf, dan is de kans kleiner dat je een fortuin gaat uitgeven.

Medicijnen

Medicijnen zijn erg belangrijk als je naar andere landen gaat. Je weet maar nooit welke ziekte, insecten of andere bepaalde dingen in zich in die plekken bevinden, je kunt dus beter goed voorbereidt zijn. Neem dus een soort first-AID kit mee, daar zit meestal alles in wat je nodig hebt als je op pad gaat.

premie zorgverzekering 2023

Verzekeringen

Je basisverzekering moet aangevuld worden met een reisverzekering als je langer dan 60 dagen op reis gaat. Vergelijk zorgverzekering die je al hebt met de reisverzekering of deze wel goed bij elkaar aansluiten. Als alles goed geregeld is zal jou premie zorgverzekering 2023 niet te hoog zijn en kan je prima op reis met je reisverzekering. Lees de voorwaarden van de reisverzekering goed door en je hebt al voor een prima prijs een goede reisverzekering.

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Populariteit plantaardige levensstijl: waar komt het vandaan?

Het mysterie van Aurora: een natuurlijk lichtspektakel

Alles wat je moet weten: emigreren naar het buitenland!

Hollandse hoogtepunten: wat Nederland zo mooi maakt

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down