Waanzinnig mooie kunstwerken..op één vierkante centimeter

24 mei 2017
127

Heb je wel eens een draadje in een naald geprobeerd te krijgen? Een heel klein knoopje losgepeuterd? 

De Turkse kunstenaar Hasan Kale heeft priegelen tot een kunst verheven. Hij maakt bijzonder gedetailleerde schilderijtjes op kleine voorwerpen zoals pinda's, boontjes, kleine stukjes chocolade, stukjes gedroogde banaan en pilletjes.

Een geduldwerk met bijzonder veel detail!

Meer miniatuurkunst zien? Bekijk deze prachtige designmeubels op poppenhuisformaat.

Hasan Kale 12

Hasan Kale 9

Hasan Kale 6

Hasan Kale 1

Hasan Kale 15

Bekijk ook: Pottenbakken op miniatuurformaat

 

Lees ook:  Schoenen? Kunst? Schoenen kunst!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Knutselen voor volwassenen

De Calathea – Hoe verzorg je deze plant?

Hoe creëer je meer vrijheid door online te werken?

Iemand verrassen met een boeketje bloemen door de brievenbus!

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings