Deze vrouwen laten zien dat kleurrijk ouder worden geweldig is

17 januari 2017
736

Instagram wordt vooralsnog gedomineerd door jonge meisjes in prachtige outfits of op spectaculaire vakantiebestemmingen. Maar de oudere generatie is bezig met een grote inhaalslag! Steeds meer vrouwen (de mannen blijven een beetje achter) laten zien dat ouder worden helemaal niet betekent dat je onzichtbaar wordt of je 'naar je leeftijd moet kleden' (wat dat dan ook mag betekenen...). Integendeel: deze kleurrijke vrouwen zijn prachtige voorbeelden dat je naarmate je ouder wordt misschien wel meer stijl en elegantie bezit dan in je jongere jaren.

Op Instagram zoeken we elke dag naar dit soort voorbeelden. Omdat we ze ter inspiratie graag delen, en we vinden dat ze bijdragen aan een positieve beeldvorming omtrent ouder worden.

Waar de huidige 50+ generatie vroeger zelf een heel ander voorbeeld had (op je 50e waren je ouder bejaard en daar gedroegen en kleedden de meesten zich dan ook naar), is het een interessant gedachte-experiment wat er gebeurt met de jongere generaties die nu deze vrouwen als voorbeeld hebben. Nu zegt men nog: 'ze is 64, maar ze kleedt zich nog geweldig!'. Hopelijk transformeren we met dit soort voorbeelden de blik van de maatschappij en zegt iedereen straks: 'ze is 64, dus ze kleedt zich nog geweldig!'

Wat een verschil dat ene woord kan maken.

Chic over 50 | Shauna

Daphne Selfe

Sit & day dream - From a shoot by Alex Reilly

Een foto die is geplaatst door Daphne Selfe (@daphneselfe) op

 Not yet dead Style | Patti

Linda and Winks | Linda Rodin

Rick-Rack. Billie on the Bike. Butterfly @sorayasilchenstedt

Een foto die is geplaatst door Linda Rodin. @rodinoliolusso (@lindaandwinks) op

 Style at a certain age | Beth Djalali

That's not my age | Alyson Walsh

Advanced Style | Ari Seth Cohen (fotograaf)

Style Crone | Judith

Misja B | Straatfotografe & blogger Misja Beijers

#repost Today at 40plusstyle.com a style interview with @misjabeijers #40plusstyle. Photo @gastonwals #ageofstyle

Een foto die is geplaatst door MisjaB.nl (@misjabeijers) op

Olivia Style Blog | Olivia

[hr]

Lees ook:  Prachtige beelden van lieveheersbeestjes in slow-motion

Credits hoofdfoto:

Fotografie: Linda Stulic
Styling en productie: Lidewij Smeur
In opdracht van The Green Gallery magazine

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down