Vrouw maakt prachtige foto's van kolibries in haar achtertuin

21 april 2016
468
tracy johnson

Tracy Johnson heeft een tuin. Elke dag spendeert ze daar minstens een half uur om kolibries te voeren. En te fotograferen. Dat laatste levert prachtige beelden op, wat geweldig als je deze vogels in je achtertuin hebt. Op haar Instagramaccount vertelt Tracy over de vogels (inmiddels hebben ze allemaal een naam..) en geeft ze tips over de soorten suikerwater die ze gebruikt.

Nu kunnen we dat we in Nederland kunnen zwaaien met de suikerwaterbakjes tot we een ons wegen, veel kolibries zullen we er niet mee vangen (misschien alleen een kolibrievlinder...). Desondanks zijn haar verhalen leuk om te lezen en deze foto's een genot om naar te kijken!

Voor degenen die zich afvragen of het wel echte vogels zijn in haar foto's - ze zien er zo mooi uit - heeft Tracy een snedige repliek: "Als ik animaties kon maken dan zou ik kleine dinosaurussen op mij laten neerstrijken in plaats van vogels."

Duidelijk. Op haar Instagram zijn nog meer foto's te zien!

Tracy Johnson 2 Tracy Johnson 3 Tracy Johnson 5 Tracy Johnson 6 Tracy Johnson 7 Tracy Johnson 8 Tracy Johnson 9 Tracy Johnson 10 Tracy Johnson 11 Tracy Johnson 12 Tracy Johnson 13 Tracy Johnson 15 Tracy Johnson 16

[hr]

kolibrie joao

Lees ook:  Dit is de grootste grot ter wereld en nog geen 800 mensen zijn er geweest

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down