Vriendschap tussen een man en zijn kolibrie

31 oktober 2014
69

Dit is een prachtig filmpje over een Braziliaanse man, Joao Silvestrini. Hij krijgt dagelijks bezoek van een kolibrie...in zijn keuken.
Dit bijzondere vogeltje - door hun snelle vleugelslag kunnen ze stil blijven hangen in de lucht en als enige vogel ook achteruit, recht omhoog en -omlaag, als een helikopter, vliegen - komt voor zijn dagelijkse portie eten bij hem langs.
De twee lijken inmiddels goed gewend aan elkaar en het lijkt ons een goede ruil: een beetje suikerwater voor een boel dagelijkse vreugde!

Via: youtube

Lees ook:  Drinkende dieren gefilmd vanuit de waterbak

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Tips voor een duurzaam leven

Tips voor een betere nachtrust

De voordelen van 3 essentiële oliën

Een gezond lichaam krijgen en behouden doe je zo!

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings