Vondsten uit de natuur worden botanische kunstwerken

5 april 2017
244

Eerder schreven we op Paradijsvogels Magazine al over de schitterende creaties van Ja Soon Kim waarin ze haar vondsten uit de natuur tot ware kunstwerken arrangeert, nu laten we graag een nieuwe collectie van haar werken zien.

Met een eenvoudige witte of zwarte achtergrond laat Ja Soon de vormen en kleuren van bladeren, takken, schelpen en planten mooi tot hun recht komen. De 'collecties' vormen een kleurrijk beeld dat aan kracht wint door de zorgvuldige symmetrie en balans, zonder dat het te strak of geordend is.

Mooie inspiratie om al je eigen vondsten uit het bos, van het strand of uit het park tot een kunstwerk te verheffen, of een aandenken te creëren aan je favorieten natuurplekken.

ja-soon-kim-botanical-arrangements-2 ja-soon-kim-botanical-arrangements-15 ja-soon-kim-botanical-arrangements-14 ja-soon-kim-botanical-arrangements-12 ja-soon-kim-botanical-arrangements-11 ja-soon-kim-botanical-arrangements-10 ja-soon-kim-botanical-arrangements-9 ja-soon-kim-botanical-arrangements-8 ja-soon-kim-botanical-arrangements-7 ja-soon-kim-botanical-arrangements-6 ja-soon-kim-botanical-arrangements-5 ja-soon-kim-botanical-arrangements-4 ja-soon-kim-botanical-arrangements-3

 

Lees ook:  Architectuur en natuur tot in detail uit papier gesneden

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Met fietsvakantie op latere leeftijd, tips en advies

De paradijsvogelplant: zo verzorg je hem

Met jouw fiets op vakantie: tips voor een veilige fietsvakantie

Kun je je yogamat ook als sportmat gebruiken?

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings