Vogels van hout en papier

13 april 2015
416

De Londense kunstenaar Zack Mclaughlin heeft al van jongs af aan een fascinatie voor de natuurlijke wereld. Hij wil met zijn kunstwerken de schoonheid van de natuur vangen en mensen de kans geven het van dichterbij te zien dan in het het echt soms mogelijk is. In eerste instantie startte hij met driedimensionale modellen van ijzerdraad, nu is de basis van zijn vogels gemaakt van hout, en maakt geeft hij ze vleugels en een verenpak van papier.
Voor een kleine kolibrie knipt hij ongeveer 200 veertjes die hij vervolgens een voor een opplakt en daarna verft (zie ook de foto's hieronder voor een inkijkje in het werkproces van Mclaughlin). Het resultaat: vogels die zo weg kunnen vliegen..
papieren vogelkunst | Paradijsvogels Magazine papieren vogelkunst | Paradijsvogels Magazine papieren vogelkunst | Paradijsvogels Magazine papieren vogelkunst | Paradijsvogels Magazine papieren vogelkunst | Paradijsvogels Magazine papieren vogelkunst | Paradijsvogels Magazine papieren vogelkunst | Paradijsvogels Magazine papieren vogelkunst | Paradijsvogels Magazine papieren vogelkunst | Paradijsvogels Magazine
 

Lees ook:  Deze vogels zijn volledig gemaakt van papiersnippers

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down