Vogelhuisjes met architecturale flair

21 februari 2017
406

Vogelhuisjes zijn vaak van klassiek ontwerp: huisje, dakje, gaatje en soms een stokje. Het ontwerpbedrijf Sourgrassbuilt vond dat hier wel eens wat variatie op mocht komen en ontwierp een aantal vogelhuisjes geïnspireerd op het design van moderne Amerikaanse architecten zoals Frank Lloyd Wright en Joseph Eichler.

Niet goedkoop, wel schitterend voor in je tuin of op je balkon. Wie weet wat voor een stijlvolle gevederde exemplaren je opeens aantreft 🙂

De huisjes zijn te koop via Etsy.

vogelhuisjes2 vogelhuisjes3 vogelhuisjes4 vogelhuisjes5 vogelhuisjes6 vogelhuisjes7 vogelhuisjes8 vogelhuisjes9

Ook leuk en iets goedkoper: deze mussenflat van Dille & Kamille!

Lees ook:  Een indrukwekkend bezoek aan Niagara Falls

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings