Voederplank voorzien van camera maakt prachtige close-ups

13 januari 2017
323

Lisa M. Ca verhuisde van Duitsland naar Michigan en was meteen gegrepen door de unieke vogelpopulatie in dit gebied. Van schitterende vlaamse gaaien met blauwe vleugels tot felgekleurde kardinalen en tjilpende mezen, haar achtertuin zat er vol mee. 

Ze wilde graag dichterbij komen om de vogels beter te leren kennen, maar dat was nog geen eenvoudige klus. Fotograferen met een goede spiegelreflex en grote lens is moeilijk - je moet héél stil zitten voor dergelijke scherpe close-ups. Daarom schafte ze een voederplank aan waar je - discreet - een iphone of speciale camera op kunt aansluiten. Zelf ga je een eindje verderop zitten, en zodra er een gevederde vriend neerstrijkt klik je met de afstandbediening en staat de nietsvermoedende vogel op de foto.

Leuk is dat de vogels door het 'quick snap effect' een hele spontane uitstraling krijgen. De voederplank met camera installatie is hier te koop.

vogels fotoplank2 vogels fotoplank3 vogels fotoplank4 vogels fotoplank5 vogels fotoplank6 vogels fotoplank7 vogels fotoplank8 vogels fotoplank9 vogels fotoplank10

Via My Modern Met
Lees ook:  Hoe vogels weten waar ze naar toe moeten vliegen

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings