25% korting op de Vlogacademy - wat is jouw verhaal?

18 december 2015
317

Is vloggen alleen een leuke hobby voor 23-jarigen? Zeker niet! Of je nu dagelijks ondersteboven staat in je moestuin, alles weet van de historische binnenstad van Utrecht of mensen op regelmatige basis voorziet van (ongevraagd) stijladvies: iedereen heeft kennis, talenten en verhalen die inspirerend zijn voor anderen.
Op de Vlogacademy leer je hoe je dit in leuke en aansprekende video’s verwerkt, hoe je hierin dichtbij jezelf blijft en hoe het werkt qua techniek. Of je deze vlogs vooral voor jezelf gaat maken, je ze wil delen met je vrienden of dat je ambities hebt om een miljoenenpubliek te veroveren: deze Vlogacademy is voor iedereen die iets wil doen met zijn of haar kennis en passies. Je hoeft absoluut geen expert of professional te zijn: zo kan het bijvoorbeeld juist heel leuk zijn om te vloggen over die nieuwe schildertechniek die je in de vingers probeert te krijgen.

Waarom meedoen met de Vlogacademy?

- Jouw kennis, talenten of verhalen zijn inspirerend voor anderen. Hiervoor hoef je echt geen expert te zijn, noch een natuurtalent voor de camera.
- Je leert hoe je in het vloggen dicht bij jezelf blijft en zo echt een eigen verhaal vertelt met jouw signatuur.
- Vloggen is een mooie toevoeging aan je persoonlijke ontwikkeling.
- Je leert hoe eenvoudig de techniek erachter is (dan kun je daarna ook je slimme neefje aftroeven..)
- Inspirerende vloggers met veel ervaring leren je de fijne kneepjes van het vak.
- De vlogacademy biedt een ontspannen omgeving waarin je met gelijkgestemden het avontuur aangaat!

25% korting voor donateurs

Je krijgt nu tijdelijk 25% korting op de cursusprijs. Laat je naam en mailadres achter om je persoonlijke kortingscode te ontvangen (dit verplicht je tot niets en je zit nergens aan vast). Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht wanneer de cursusdata en het volledige programma begin 2018 bekend zijn.

Lees ook:  Mevrouw Onkruid in de boekeditie van Paradijsvogels Magazine

Je kunt de kortingscode tot 18 januari 2018 opvragen.
[mc4wp_form id="52126"]
 
 
 

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De rol van orakels in de Griekse mythologie: Voorspellingen en raadplegingen

Fairtrade producten: een stap richting duurzame consumptie

Lieke Marsman; gedichten over de onontkoombare werkelijkheid

Mediteren kun je leren

© Paradijsvogels Magazine - 2024
Made with
Web Wings
chevron-down