Vlinders worden bloemen

2 juni 2016
196

Fotograaf Seb Janiak maakte van vlindervleugels (en andere insecten) deze prachtige bloemen. De creaties zijn digitaal tot stand gekomen, dat wil zeggen dat hij geen vlinders heeft ontleed om deze beelden te maken, maar slechts fotomontage zonder special effects technieken heeft gebruikt. Janiak heeft zich voor deze vlinderbloemen laten inspireren door een natuurlijk fenomeen waarbij dieren zich camoufleren om zich te beschermen tegen vijanden. De bloemen in de foto's van Janiak lijken zich elk moment te kunnen ontvouwen in fladderende vlinders die met elkaar de wereld even voor de gek hielden.

seb-janiak-mimesis-01 seb-janiak-mimesis-11 seb-janiak-mimesis-10 seb-janiak-mimesis-09 seb-janiak-mimesis-08 seb-janiak-mimesis-06 seb-janiak-mimesis-05 seb-janiak-mimesis-04 seb-janiak-mimesis-03 seb-janiak-mimesis-02

 

 

Lees ook:  Alles wat je moet weten over de Annabelle plant

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Het sterrenbeeld Leeuw: eigenschappen en karakter

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Palo Santo: de magische krachten van dit heilige hout

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings