Win 2 vliegtickets naar een literaire bestemming in Europa!

18 december 2015
119

Treed in de voetsporen van Jane Austen, Franz Kafka of Pinokkio en ontdek bijzondere literaire bestemmingen in Europa. Donateurs van de crowdfundactie maken exclusief kans op 2 vliegtickets naar een van deze locaties uit de boekeditie!

Hoe maak je kans?

1. Maak een originele foto van de boekeditie van Paradijsvogels Magazine.
Dit kan een foto zijn met ook jezelf erop, je buurman of alleen het boek - dat maakt niet uit. Wellicht heeft het boek een bijzonder plekje in je huis, neem je het overal mee naar toe of laat je zien waartoe het je heeft geïnspireerd.
2. Post deze foto op je Facebookpagina en tag ons in het bijschrift.
Je tagt ons in jouw foto door (als je dat nog niet had gedaan) onze Facebookpagina te liken, @paradijsvogelsmagazine in het bijschrift te zetten, en ons aan te klikken in het keuzemenu dat eronder verschijnt. Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag.
Wie weet win je met jouw foto 2 vliegtickets!
De actie loopt tot 18 januari 2018. Winnaars ontvangen van ons een persoonlijkbericht.
Goed om te weten:
Winnaars van de actie ontvangen 2 vliegtickets naar een van de bestemmingen uit het hoofdstuk over literaire routes in de boekeditie van Paradijsvogels Magazine. De tickets worden voor 31 januari 2018 geboekt, je reist na 30 september 2018. Deze prijs is niet voor geld inwisselbaar, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:  Metselen voor gevorderden

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Het sterrenbeeld Tweeling: eigenschappen en karakter

De spirituele symboliek van de kraai

Het sterrenbeeld Leeuw: eigenschappen en karakter

Chakra kleuren: ontdek de verbanden en betekenissen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings