Win 2 vliegtickets naar een literaire bestemming in Europa!

538 VIEWS
Win 2 vliegtickets naar een literaire bestemming in Europa!

Treed in de voetsporen van Jane Austen, Franz Kafka of Pinokkio en ontdek bijzondere literaire bestemmingen in Europa. Donateurs van de crowdfundactie maken exclusief kans op 2 vliegtickets naar een van deze locaties uit de boekeditie!

Hoe maak je kans?

1. Maak een originele foto van de boekeditie van Paradijsvogels Magazine.
Dit kan een foto zijn met ook jezelf erop, je buurman of alleen het boek – dat maakt niet uit. Wellicht heeft het boek een bijzonder plekje in je huis, neem je het overal mee naar toe of laat je zien waartoe het je heeft geïnspireerd.

2. Post deze foto op je Facebookpagina en tag ons in het bijschrift.
Je tagt ons in jouw foto door (als je dat nog niet had gedaan) onze Facebookpagina te liken, @paradijsvogelsmagazine in het bijschrift te zetten, en ons aan te klikken in het keuzemenu dat eronder verschijnt. Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag.

Wie weet win je met jouw foto 2 vliegtickets!

De actie loopt tot 18 januari 2018. Winnaars ontvangen van ons een persoonlijkbericht.

Goed om te weten:
Winnaars van de actie ontvangen 2 vliegtickets naar een van de bestemmingen uit het hoofdstuk over literaire routes in de boekeditie van Paradijsvogels Magazine. De tickets worden voor 31 januari 2018 geboekt, je reist na 30 september 2018. Deze prijs is niet voor geld inwisselbaar, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:  Een roadtrip door New South Wales

MEER INSPIRATIE

De beste fantasyfilms allertijden
De beste animatiefilms allertijden
Strijp-S Eindhoven
Papierloos leven