Villa Ortizet - een parel in de Franse natuur

11 augustus 2020
394

Dit droomachtige werk werd ontworpen door Anthony Authié en Charlotte Taylor. Villa Ortizet ligt in de stad Saint-Pierre-le-Vieux in Lozère, Frankrijk. Het is een eerbetoon aan de grootvader van Authié, die de helft van zijn leven in het charmante Franse dorp doorbracht.

In de hele villa worden tinten groen gebruikt zodat ze volledig in de omgeving kan opgaan. Toch springt deze parel meteen in het oog door het moderne interieur. De rotsen die binnen een grotachtige omgeving creëren dragen ook bij tot de uniekheid van de woning. Het geheel van de villa geeft een nogal futuristisch gevoel.

De ronde vormen in het interieur geven een gevoel van rust. Ook het beperkt aantal meubelstukken draagt extra hier tot bij. Als kers op de taart zijn er prachtige uitzichten op de ongerepte natuur.

Bron: Eclectic Trends 

Lees ook:  De mooiste plekken om te zien in Curacao

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Werkvakantie - wat is er mogelijk?

Alles wat je wilt weten over slow fashion

Tips voor effectief timemanagement voor iedere dagdromer

Hoe de zon ons leven beïnvloedt

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down