Vier redenen om deze zomer thuis te blijven

30 juli 2020
274

Feestje! Want de zomervakantie staat weer voor de deur. Dat betekent lekker genieten, relaxen en op vakantie. Het liefst natuurlijk zo ver mogelijk weg. Een plek waar je lekker kunt afschakelen en optimaal kunt genieten van de zon. Wie wilt dat nou niet? Maar ben eens eerlijk, heb je er al eens bij stil gestaan om gewoon lekker een zomer thuis te blijven? Het klinkt misschien niet zo aantrekkelijk, want je bent natuurlijk al het hele jaar door thuis. Maar toch heeft het wel zijn voordelen. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

Eigen land verkennen

Zoals je misschien wel gemerkt hebt, komen veel toeristen naar Nederland tijdens de zomervakantie. Maar waarom eigenlijk? Nederland is toch super onvoorspelbaar qua weer? Ja dat klopt, maar Nederland heeft ook zeker een hoop toeristische trekjes die je zelf vast nog nooit hebt gezien. Het is dus zeker een aanrader om eens je eigen land te gaan verkennen. Ons kleine kikkerlandje biedt namelijk een breed scala aan verschillende natuurgebieden, bezienswaardigheden en historie. Denk hierbij aan wandelen langs velden vol tulpen, Giethoorn verkennen in een bootje, lekker fietsen door de Veluwe of een mooie wandeling door het Limburgse heuvellandschap maken. En op een regenachtige dag dan? Dan kun je een van de vele musea in Nederland bezoeken.

Inbouwzwembad in eigen tuin

Nederland verkennen is een optie, maar je hoeft echt niet hele land door te crossen om te kunnen genieten. Er is een plek waar je optimaal kunt ontspannen, zonder zelfs schoenen aan te doen! Heb je al eens door de woonbladen gebladerd of op Pinterest gezocht naar ideeën voor een zomerse tuin? Dat is zeker geen slecht idee! Want een zonvakantie kan makkelijk in eigen tuin gevierd worden. Heb jij ook je vakantie geld gespaard? Waarom dan niet investeren in een zomerse tuin? Dit kan al heel simpel met het gezellig aankleden van de tuin met zomerse bloemen. Ook kan een mooie lounge set wonderen doen. Wil je het nog luxer uitpakken en heb je de ruimte? Overweeg dan om een inbouw zwembad te (laten) plaatsen. Heerlijk aan een zwembad genieten kan normaal gesproken ook niet ontbreken tijdens een zonvakantie. Met bijkomend voordeel, je kan er ieder jaar weer opnieuw gebruik van maken. Hoe fijn is dat!

Lees ook:  Stijl op elke leeftijd


Huis opknappen

Vind jij je tuin prima zoals die is, dan is het ook een mogelijkheid om je vakantie geld en tijd te besteden aan het opknappen van je huis. Vaak zijn er toch nog klusjes te doen die altijd zijn blijven liggen of borrelen er nog grote plannen voor bijvoorbeeld een nieuwe keuken. Sla dan nu je kans, want nu heb je alle tijd! Het bespaart je ook weer een hoop stress en geld op het moment dat je het klussen tussen de drukke werkweken moet uitvoeren. Zo kan je na de vakantie weer goed tot rust komen in een mooi, opgeknapt huis. Win-win situatie dus!

 

Stedentripjes

Wil je toch nog even de deur uit, lekker een terrasje pikken en de historie van Nederland verkennen? Overweeg dan verschillende stedentripjes. Nederland heeft veel leuke steden met ieder een andere historie en architectuur. Iedere stad zal je blijven verrassen en beschikt over vele gezellige terrassen. Zo kom je de zomer zeker goed door in eigen huis en land!

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Wie of wat bepaalt de prijs van kunst?

Spirituele hulpverlening voor je mentale gezondheid

De invloed van verpakkingen op consumentenkeuzes

Een babyshower organiseren doe je zo

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down