Video | Zo ziet het eruit als 30 kolibries tegelijkertijd een bad nemen

30 september 2017
517

De Youtuber die schuilgaat achter het account WildWingsLA heeft bijzondere beelden opgenomen van 30 kolibries die tegelijkertijd deelnemen aan een badritueel. Hij creëerde speciaal een vogelbad in zijn achtertuin om kolibries, die veel voorkomen in Californië, van water te voorzien. 

Waarom is dit zo bijzonder?

De kolibrie staat bekend als een territoriaal vogeltje die zijn ruimte niet graag met anderen deelt. Dat zij nu zo vredig met elkaar het bad delen is dan ook iets wat nauwelijks voorkomt. WildWingsLA vertelt hierover:

Een recordaantal van 30 kolibries baddert vanochtend tegelijkertijd. Bijzonder! Want binnen vijf minuten kunnen ze elkaar weer de tent uit jagen.

Kijk en geniet van dit unieke en rustgevende spektakel (je zou er bijna tussen willen gaan zitten..!):

Lees ook:  Buitenaards mooie foto's van de Melkweg die reflecteert in de grootste zoutvlakte ter wereld

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down