Video | De prachtige natuur op zee in 80.000 foto's

3 oktober 2017
185

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe het leven van een schipper eruit ziet, dan is het youtube account van JeffHK een aanrader. Hij vaart met een cargoschip de wereld rond en filmt zijn reizen. Hiermee hoopt hij anderen te inspireren om ook een carrière in de scheepvaart te overwegen. Voor wie liever met zijn voeten op het vaste land blijft of niet direct de ambitie heeft om aan te monsteren op een schip, zijn de films van Jeff een uitkomst om gewoon van te genieten.

Onderstaande video laat een reis zien van de Rode Zee tot aan Hong Kong van 30 dagen. Hierbij doen ze ook plaatsen aan zoals Colombo, Singapore en de Indische Oceaan. De timelapse video is samengesteld uit zo'n 80.000 foto's en laat dan ook de oneindige schoonheid van de natuur zien. Van prachtige met sterren bedekte hemels en vredige zonsopgangen die de hemel verlichten in zacht roze, geel en helder blauw tot bliksemstormen.

Jeff legt uit waarom hij zijn reizen vastlegt op film:

Varen op de open zee is een unieke ervaring die je doet beseffen hoe immens klein wij zijn op deze mooie wereld. Terwijl je de eindeloze horizon achterna reist ben je getuige van het altijd veranderende weer en krijg je waardering voor de heldere sterren en sterrenstelsels.

De film duurt ongeveer 10 minuten en laat je sprakeloos achter van de pracht die je ziet. Neem even pauze en verwonder je over de schoonheid van de natuur:

Indien je nog meer tot rust wilt komen zijn deze hypnotiserende filmpjes van een Japanse pottenbakker ook zeker een aanrader. 

Lees ook:  5 redenen waarom overnachten in de natuur geweldig is

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

Begonia's snoeien en verzorgen

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings