Video | Balletdanseres verrast voorbijgangers met spontaan optreden in Italië

16 november 2017
321

In de straten van Trieste (Italië) speelde een straatmuzikant het prachtige Comptine d'un autre été (L'après-midi) van Yann Tiersen. Toen balletdanseres Rima Baransi deze fameuze melodie, bekend van de film Amélie, hoorde kon zij zichzelf niet bedwingen. Ze voerde een prachtige dans op en betoverde het publiek met haar talent.

Bijzonder hoe een spontane actie je zo in staat van vervoering kan brengen. Deze jonge vrouw bewijst: muziek verbindt. Het is zoals David Bowie en Mick Jagger in een ver verleden al zongen:

All we need is music, sweet music (...) dancing in the streets!

Nog meer inspirerende dansvideo's zien? Bekijk dan ook deze video waarin de evolutie van dans vanaf 1911 wordt gedemonstreerd.

Lees ook:  Ballerina figureert in de schilderijen van Edgar Degas

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Dieren sport door de jaren heen

Wat zijn de beste 25 musea in Londen?

De interessante sporten van de oude Grieken en Romeinen

Haal de trends van 2023 naar jouw interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings