Vetgedrukte penseelstreken geven energie aan abstracte, korrelige landschappen

6 januari 2021
211

Jason Anderson visualiseert skylines van steden, snelwegen en een reeks stedelijke landschappen door middel van prismatische, impasto-slagen van olieverf. De in het VK gevestigde kunstenaar begint elk schilderij met een zwart-witschets voordat hij zich naar het linnen doek wendt en de levendige werken vertaalt. In de afgelopen maanden heeft hij meer gebogen lijnen en verzadigde tinten verwerkt naast de pastelkleuren die hij eerder gebruikte, wat resulteerde in abstracte scènes van horizonten en stadscentra, weergegeven door een mozaïek van kleur.

Hoewel alle werken van Anderson momenteel uitverkocht zijn, kun je updates over zijn opdrachten en nieuwe stukken op zijn site volgen en zijn voltooide schilderijen en schetsen op Instagram bekijken.

Lees ook:  Bijzondere effecten brengen de schilderijen van Edward Hopper tot leven

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

De 5 populairste bezienswaardigheden in Gent

Ontspanning door meditatie: hoe het werkt en waarom het helpt

Top 3 mooiste tuinen in de wereld

Een modern interieur

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings