Verschillende lagen papier vormen menselijke taferelen

17 februari 2021
449

De in Japan wonende kunstenaar Ayumi Shibata bouwt ingewikkelde papieren steden en natuurlijke landschappen die beide in de palm van haar hand passen en groot genoeg zijn om er te voet doorheen te trekken. Met behulp van tientallen lagen papier voor één project, snijdt Shibata miniatuurhuisjes, wolken en met bomen gevulde bossen die uiteindelijk worden verlicht in glazen vaten, veilig worden opgeslagen in een boek of worden opgetrokken in grootschalige installaties.

Alle foto's © Ayumi Shibata

Lees ook:  Kleurrijk portret van Vincent van Gogh gemaakt van honderden plastic dopjes

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Een babyshower organiseren doe je zo

Muizen in huis? Dit kun je doen!

Trends in herenmode voor 2024

Bedrijfsuitjes: Waarom ze belangrijk zijn + Tips voor het organiseren

© Paradijsvogels Magazine - 2023
Made with
Web Wings
chevron-down