Een verrassend mozaïek van bloemen in het wegdek

16 november 2014
109

Kunst die ons dagelijks straatbeeld een stukje mooier maakt wordt vaak 'guerillakunst' genoemd. Ongevraagd, onofficieel maar vaak helemaal niet ongewenst! Eerder las je op Paradijsvogels Magazine over kleine tuintjes tussen de stenen.
Vandaag vult een nieuw initiatief het rijtje aan. In Chicago vult kunstenaar Jim Bachor gaten in het wegdek op met bloemen. Geen echte bloemen, maar exemplaren van mozaïek.
Zo is zijn bijdrage aan het straatbeeld niet alleen vrolijk stemmend, maar ook nog eens nuttig!
Jim Bachor 1 Jim Bachor 2 Jim Bachor 3 Jim Bachor 4 Jim Bachor 5 Jim Bachor 6 Jim Bachor 7
Bron: supersonicart.com

Lees ook:  Nietsvermoedende voetgangers schilderen samen een prachtige boom

Over de auteur

Jasper Voorn
Mijn naam is Jasper Voorn, 28 jaar, en ik ben de initiatiefnemer van Paradijsvogel Magazine. Zaken als Kunst, cultuur, reizen en de natuur hebben mij altijd gefascineerd. Vanuit een passie voor bovenstaande zaken ben ik dan ook Paradijsvogels Magazine begonnen. Naast mijn bezigheid bij dit online tijdschrift houd ik me als directeur en eigenaar van Web Wings BV, samen met een groeiend team van 30+ collega’s, dagelijks bezig met het realiseren van online marketing resultaten voor meer dan 200 verschillende klanten. Hier richten wij ons voornamelijk op duurzame marketing door lange termijn resultaat te halen via zoekmachine optimalisatie. Binnen Paradijsvogel Magazine komt mijn passie voor online marketing, mensen inspireren en mij verder verdiepen in de wereld om ons heen samen. Mijn doel is om vanuit Paradijsvogel Magazine jaarlijks 2 miljoen mensen te kunnen bereiken met interessante verhalen en kennis uit deze prachtige paradijselijke wereld die wij met z’n alle mogen bewandelen.

Recente berichten

Iemand verrassen met een boeketje bloemen door de brievenbus!

Het effect van de natuur op de mens

Hoe kun je optimaal genieten van je tuin?

De 5 leukste bed and breakfast accommodaties in de natuur

© Paradijsvogels Magazine - 2022
Made with
Web Wings